Jättetack goa kollegor…

…för omtanke och present;) Vilar gör jag kanske inte i den omfattning jag borde men det känns riktigt bra nu. Men oj vad glad jag blev när jag öppnade kuvertet från er och läste det ni skrivit! Det värmde! Jättetack till er alla!

Det är så mycket som bara måste fungera. Fokus nu ligger självklart på ”Popbandsgalan” i morgon kväll i Sorsele. Vi har repat i kväll och det känns otroligt roligt. Vilka fantastiska vikarier vi har. Stort tack till Rikard, Bertan och Henrik som ställt upp så att Catokebes kan vara med.

Hann endast träffa Roger Pontare från St. Pauls i dag men i morgon får man möjligheten att träffa hela det bandet samt the Bonnets. Ser verkligen fram emot detta! Kan tänka mig att det blir en riktig ”uppesittarkväll” efter spelningen:) Men självklart är väl kulmen på den kvällen när respektive band står på scenen och ska återskapa det vi alla gjorde för cirka 45 år sedan:)

Kvällen därefter, lördag, är det ju allsång här i Råstrand med Åke Swahn och som gästartist har han ingen mindre än Roger Pontare. Det skall också funka!

Söndag blir kanske en någorlunda vilodag. Fast jag ligger efter med städning och tvätt så det kanske blir den dagen. Sedan kommer måndag och då är det den andra och sista paltserveringen för denna sommar i Råstrand. Som tur är så ligger det inte på mig att just koka palt. Det har vi andra fantastiskt ihärdiga bybor samt hemvändare som fixar. Och serverar. Totalt brukar de gemensamt koka 300-350 fläskpaltar! Men som sagt var allt ska fungera och där finns jag med.

I er fina sommarhälsning till mig så skriver ni att ni hoppas att se mig till hösten igen. Jo det kommer ni definitivt att göra. Jag har ju min odiskade kaffekopp kvar på hyllan:) Men som det ser ut nu så kommer vi inte att ses som lärarkollegor. Jag bär på en vision som jag bara måste prova att genomföra. Eftersom vi har samma målgrupp så kommer vi bland annat på grund av det att ”ses”.

Önskar er alla en god fortsättning på sommaren och semestern och som sagt var…vi ses i höst:)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.