VLL + Umeå kommun?

”Samverkanslösningen kring Akutbilen gör att den blir 1.5 miljoner billigare i drift än en ambulans, men med samma medicinska omhändertagande. Endast blåljusen skiljer dem åt. Att införa samma variant i Umeå är inte möjligt att göra tillsammans med Umeå kommun. Det viktiga nu är att vi kan genomföra ambulansutredningen och utvärdera våra olika ambulanslösningar för att under hösten eventuellt fatta beslut om något bör förändras”. (Källa)

Finns det någon fler än jag som inte förstår vad Peter Olofsson vill förmedla? Hur kan akutbilen bli 1,5 miljoner billigare än en ambulans när det enligt honom bara är blåljusen som skiljer dem åt. DET MÅSTE VARA VÄRLDENS DYRASTE BLÅLJUS VLL HAR INFÖRSKAFFAT TILL SINA AMBULANSER!!!

Varför är det inte möjligt att tillsammans med Umeå kommun införa akutbilar? Jo jag har ställt den frågan direkt till honom på hans blogg men får som vanligt från hans håll inget svar!!!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.