Politik är väl fantastiskt!?

Sverigedemokraterna måste väl utesluta samtliga medlemmar inklusive den allra högsta ledningen?! ALLA i SD är ju främlingsfientliga! Inte bara ungdomarna i ungdomspartiet! ”Judar och samer är inte svenskar, anser Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder i en intervju i Dagens Nyheter”. Jag tror att partiet kan få problem när riksdagens andre vice talman (Mp) offentligt uttalat sig så. Bara media ligger på.

Löfven kände till näringslivets skrivelse angående uppsägning av avtalet med Saudiarabien. Dessutom påstår media – Aftonbladet till och med (S) – att han bejakade skrivelsen och hoppades på en vändning i och med det. Det visar bara vilka som styr Sverige i dag – MILJÖPARTIET!!! HUUVVA säger jag bara. Jag tycker att (C) och (Fp) gjorde fel som inte accepterade att regera med Löfven. Allianspolitiken byggde mycket på Reinfeldt och Borg. Båda är borta nu.

Glädjande är att Romson ligger sist i den senaste mätningen som AB redovisar angående förtroendet för riksdagens partiledare. Fridolin hamnar också långt ner trots att han nu ska lyfta den svenska skolan. Han finns bara på sjätte plats. Valets store svikare, Löfven (S), ligger i egenskap av statsminister inte i topp – endast tvåa. Märkligt. Eller….? Ännu märkligare kan tyckas att Hägglund (Kd) toppar denna ”lista”. Han ska ju sluta. Är det en signal till våra politiker i dag? Er popularitet går i topp om ni lägger av med politiken! Har man lyckats med sitt uppdrag man fått av svenska folket då? Ja jag vet inte hur man ska tolka det här med Hägglund i topp i ett parti som har problem att nå över 4% gränsen.

Miljöpartiet i Västerbotten är ett enda stort trams finansierat av oss skattebetalare! Vi finansierar några personer/familjer i toppen av röran. Personer som med järnhand odemokratiskt verkar styra över partiet. Alla avhopp och nu senast Owen Laws reaktion på bristerna i demokratiprocessen inom partiet talar väl sitt tydliga språk! Dessutom har man från riksnivå engagerat sig i Mp Västerbotten för att på något sätt skapa ordning i partiet. Så har jag förstått det i alla fall. Till dess att partiet kan visa på att det bygger på demokrati så anser jag att alla former av statliga partistöd omgående skall dras in! Det är ju våra skattepengar dessa personer livnär sig på och det på odemokratiska grunder! Fy för poli….fy för den lede menar jag. Men det skapar ett oerhört politikerförakt! Undrar om Nasser Mosleh, Abar Amin, Alireza Mosahafi, Mia och Robert Winroth med flera i den innersta gruppen förstår det? Eller det kanske inte bryr dem – det enda de bryr sig om är lönekuvertet de får varje månad av oss skattebetalare. Och för att få det lönekuvertet måste man finnas i topp i partiet!

Någon som följer Nasser Moslehs (Mp) blogg här på vk.se under ”Politikerbloggar”? Jag har gjort det men har nu lämnat den. Karln har aldrig under den tid jag följt honom publicerat en enda kommentar – han kör envägskommunikation. Bara en massa påståenden som han inte verkar stå för eftersom han inte vill diskutera. Lyckligtvis så verkar han ha väldigt få läsare om man ser till antalet tummar upp!? Han hör i alla fall till den innersta kretsen i Mp och borde, liksom sina vänner i den kretsen av Mp i länet, INTE finansieras av våra skattemedel. Inte förrän man kan påvisa att partiet arbetar på ett demokratiskt sätt och inte genom toppstyre som det från så många håll nu rapporterats om. ”Ingen rök utan eld”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.