”Kan ingen ställa sig på Öresundsbron med kulspruta”!

Tänk att det finns personer som fortfarande i ett än så länge ”civiliserat” samhälle uttrycker sig på detta viset angående de stackars människor som flyr krig, terrorism, IS, Syrien…ja allt det helvete som finns i stora delar av vår gemensamma värld vilket så många drabbas av i dag. Det handlar om miljontals, kanske miljarder drabbade människor, och flera miljoner flyr från detta helvete. Till vadå?

Tänk att ha överlevt och lyckats ta sig till Danmark för vidare färd till Sverige. Men där står någon Sverigedemokrat med kulspruta på Öresundsbron för att skjuta ner dem för att bevara Sverige ”svenskt”. SJUKT!!!

Gunilla Schmidt är ledamot för Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige i skånska Åstorp och sitter som nämndeman i tingsrätten. Det är hon som i en FB-grupp uttalat att ”kan ingen ställa sig på Öresundsbron med kulspruta”! Varför ställer hon sig inte där själv?

När Kvällsposten når henne skyller hon på ”tillfällig sinnesförvirring”. ”Jag har ingen vidare kommentar. Det blev fel från början och jag ber om ursäkt”, svarar hon enligt AB.

Jag skulle vilja påstå att det är inte en tillfällig sinnesförvirring utan total sinnesförvirring när man uttrycker sig så! Men detta är väl ganska generellt för SD – eliten. Det värsta är att närmare 20% av svenska folket röstar just på dessa ”totalt sinnesförvirrade”!

6 kommentarer

 1. Bergis

  Du är ännu en bloggare som nu tävlar om att visa sin ”godhet”. Som har dragits med i senaste veckans hype. Snälla! kan du inte skaffa dig ett liv och sluta vända kappan efter vinden?

  Trots flyktingkrisen – nya rekordsiffror för SD
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21390075.ab

  Efter flyktingkrisen: SD största parti med högsta noteringen någonsin i Sentio
  http://nyheteridag.se/efter-flyktingkrisen-sd-storsta-parti-med-hogsta-noteringen-nagonsin/

  • Carl-Axel Otterhall (inläggsförfattare)

   Men snälla Bergis….vad menar du med ”senaste veckans hype”? Är du också en som skulle kunna tänka dig att stå med kulsprutan på Öresundsbron för att mota flyktingarna att komma till säkerhet i Sverige.

   Jo att SD växer vet vi alla – tyvärr! Vi vet också att insiktsförmågan vad gäller empati är begränsad bland SD-anhängarna. Detta är tragiskt för Sveriges utveckling! Tips: googla lite och kolla vilka som röstar på SD. Du hör förmodligen hemma där på något sätt.

   ”Snälla! kan du inte skaffa dig ett liv och sluta vända kappan efter vinden” är ett rent bedrövligt inlägg! Skaffa dig en bredare bekantskapskrets och diskutera runt lite. Jag tror att du har missat mycket information och insikt här i livet.

   Lycka till i din personliga utveckling:)

   • Bergis

    Var fjärde väljare tänker nu rösta på SD. Menar du att samtliga saknar empati? Stoppa in tusentals asylsökande i förorten där dom ska leva på socialbidrag och rappa, kallar du det empati? Nä du, Sverige behöver inga fler rappare i förorten.

    • Carl-Axel Otterhall (inläggsförfattare)

     Hej igen. Kommentarer överflödiga. Jag hoppas många läser din syn på ”livet”:) Trevlig helg.

 2. Thomas

  Läser din sida varje dag, Kan inte låta bli kommentera idag. S.D lösning är hjälpa på plats, låter bra, men hur ska man hjälpa på plats t;ex på platser där både regering och IS skjuter på befolkningen. Är det att stänga in dom i läger och utfodra dom.Jag har inte sett hur SD ska hjälpa på plats. Min åsikt är, alla är vi människor, oavsett om vi är solbruna eller inte. Vi lever på en planet tillsammans, 99% av alla som kommer hit flyr krig och svält. Dom vill helst bo kvar i sitt land. Bidragsflykting är bara propaganda Finns säkert sådana, men dom är inte många. Brukar försvinna i processen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.