Helt olika syn på VLL – patienten och landstingsrådet

Patientens upplevelse kan ni läsa HÄR

Landstingsrådets syn på den verksamhet han ansvarar för kan ni läsa HÄR

Hur kan två personer, visserligen från olika perspektiv, uppleva samma sak så olika?

Kan det bero på att patienten fokuserar på vården och Landstingsrådet på ekonomi? Skulle vara intressant att höra Landstingsrådets åsikt om sin VERKSAMHET – SJUKVÅRDEN!

Ekonomi måste ju ställas mot verksamhet och jag har svårt att tänka mig att Peter Olofsson skulle stå och bekänna något som att ”tack vare skattehöjningar, stängningar av avdelningar på NUS, ett BUP i kris, nedläggningar hit och dit, samarbeten med glesbygdskommunernas kommunalskatter, vi är inga bra arbetsgivare som inte kan behålla personal – och så vidare”. Politiker pratar inte ett sådant språk!

Om Olofsson överhuvudtaget skulle nämna något negativt om vården så är allt Alliansens fel. Sådan är ”politikerpolitiken”. Man tar inte sitt ansvar – bara sin allt för höga lön! Vem ansvarade för den katastrofala Nuon-affären? Ingen som jag förstått det! Jo Maud fick bära hundhuvudet men …. Så fungerar i alla fall politik/politiker på regional och nationell nivå som jag förstått det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.