Någon fler än jag som undrar…

…om vårt nuvarande kommunalråd, Kjell Öjeryd, är på gång med en kommunturné? Hans föregångare, Caisa, gjorde två sådana per år – en på våren och en före jul. Det var ju jättebra – då fick vi (väljarna) information om vad som händer inom kommunen och hur saker och ting fortlöper samt fick möjlighet att ställa frågor. Jag högaktar innerligt Caisa för det initiativet och den öppenhet den direkta kommunikationen gav. Hon hade dessutom med sig tjänstemännen från de olika ansvarsområdena som direkt kunde svara på våra frågor.

Att Kjell inte gjorde någon turné i våras kan jag köpa – mycket nytt och mycket att sätta sig in i. Men nu före jul hoppas jag innerligt att han gör ett besök ute bland oss väljare! Och att han har med sig ledarna för C, Kd och M som han nu styr kommunen tillsammans med. Och självklart tjänstemännen utifrån de olika ansvarsområdena.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.