Hur svårt kan det vara?

Kommer man som seriös flykting till Sverige får man allt acceptera vad som initialt erbjuds. Att börja ställa krav på vart man vill bo och hur man vill bo skall samhället inte acceptera. Min ståndpunkt är att det finns två alternativ – acceptera vad som erbjuds eller enkel biljett hem.Jag fattar inte vad vår regering i samförstånd med Alliansen håller på med vad det gäller flyktingpolitiken.

Självklart skall vi hjälpa så många vi bara kan – men de som kommer och ställer krav kan vi lika väl skicka tillbaka omgående. Det skulle ge bra signaler och det skulle spara massvis med pengar. Den senaste artikeln som får mitt blodtryck att stiga är denna

http://www.vk.se/1568520/migranter-vagrar-lamna-buss-pa-centralstationen-i-sundsvall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.