Vilken härlig kväll det var

Jag tänker på fredagskvällen och Företagsfesten på Sorsele River Hotel. Man blir så glad och det blir så mycket positivt när personer/företag uppmärksammas för sina insatser i vår kommun. Precis som vårt kommunalråd, Kjell Öjeryd, sa så är företagarna grunden för att kunna driva en kommun ekonomiskt. All heder till ALLA kommunens företagare oavsett om det blev pris eller ej i fredags.

Personligen tyckte jag det var lite extra roligt att Kinna Persson blev uppmärksammad för sin blogg där hon verkligen marknadsför kommunen – ja Ammarnäs då – men det hör ju till allas vår kommun. Fantastiskt roligt att hon uppmuntras och jättegrattis Kinna för din insats på privat basis för vår kommun.

Något annat väldigt positivt jag reagerade på var dessa unga lokala tjejer som stod för service under kvällen. Jag fick det till fem-sex stycken. Tack vare entreprenörerna Per-Åke och Elenor Gustavsson, vilka driver hotellet, så skapas det också arbetstillfällen – även om det för några av dessa unga bara är tillfälliga. Men de gjorde i mina ögon ett jättebra jobb! En eloge.

Jag var lyrisk – ända till dess jag slog på radion på väg hem under natten. Då fick jag höra om Paris. Så fruktansvärt!!! Samtidigt stärktes man i sin uppfattning att ”fy fasiken vad bra vi har det här”:)

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.