Ligger fokus på markägarna eller folket/kommunen?

Hur ska man bedöma Lilian Holloways (M) många utfall mot majoriteten av folket utifrån folkomröstningen till förmån för markägarna!? Jag kan tänka mig att de flesta som följer vk.se missat hennes sena kommentar till Pia Sjöbergs svar till reporter från vk.se från den 9 maj. Läs den HÄR.

Som vanligt gömmer sig S bakom deras s k demokratiska tågordning som kännetecknar deras parti. Piskan viner, och hjärnorna försvinner. 
Hur det än är med all bakgrundsinformation, så har företrädare för detta parti valt den populistiska vägen. Det vill säga hör ingenting, vet ingenting och vill absolut inte ta ansvar för någonting. I stället ägnar man alla resurser till att säga nej. Har ni modet att analysera er själva om hur och vart ert nej uppkom efter 27 november 2014″?

Hur kan man vara så vilsen som politiker att man inte förstått folkets (väljarnas) reaktion på hur detta skötts!? Vindkraftsfrågan framkallade en folkomröstning och massvis med åsikter i media. Bedrövligt att angripa (S) på det sätt hon gör. Vadå ”bakgrundsinformation”?

”Ni har haft mage att genom partiet driva en kampanj mot enskilda markägare som ”kanske, eventuellt” kan få ut något av en satsning som berör 70% av statens Sveaskog och 30% av privata markägare. De är, såvitt jag vet 58 markägare. Av dessa 30% finns 2 personer i kommunledningen”.  

Vilket dravel av en politiker som inte själv kunnat formulera ett enda ord i alla hennes kommentarer på vilket sätt vindkraft skulle gynna kommunen. Hennes fokus ligger på markägarna och inbillad avundsjuka angående de som är emot eller vi som kräver ett presenterat underlag. Har hon totalt missat folkomröstningen!? Stå på dig Pia – du är demokrat…inte Lilian!

I mina ögon är Lilian diskvalificerad som politiker i vindkraftsfrågan. Hon ställer sig själv i en jävsituation utifrån hur hon hela tiden uttrycker sig till förmån för markägarna och totalt ignorerar majoriteten av befolkningen.

Jo jag vet att jag kommer att få på skallen igen av henne, förmodligen av någon annan också. Kommer att kallas gnällspik, avundsjuk eller kanske nåt ännu värre. Men det tar jag med ro. Jag är mera bekymrad över att vår kommunchef fick mindre än en månad på sig att göra en utredning på vilket sätt 220 meters snurror påverkar kommunen – positivt contra negativt.

Fråga direkt till Lilian – VARFÖR I HELA FRIDENS NAMN ÅR INTE EN SÅDAN REDAN GJORD??? Har ni undvikit det för ni vill inte redovisa det positiva contra det negativa för kommuninvånarna. Ser fram emot ditt svar men mitt krav som kommunmedborgare och väljare är att du hädanefter anmäler dig som jäv i vindkraftsfrågan – alltifrån beredning till röstning!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.