Jo jag fick på skallen, örnar och lite till

Jag fick inte på skallen här – men HÄR. Har kommenterat men den verkar inte vara publicerad än av blogginnehavaren.

Nu har det helt plötsligt dykt upp nya rön angående vindkraften i Sorsele – örnar! Nu börjar det bli riktigt jobbigt för våra ja-sägande politiker och samarbetspartnern Vattenfall. Inte nog med att de inte hade något underlag för ja-kampanjen som därför misslyckades. Äntligen offentliggörs det här med örnar. Där tycker jag vk.se ska rota lite djupare. Nu framgår det bara att Länsstyrelsen känner till närvaron men inte i vilka områden.

Det skulle vara intressant att veta hur, av vem och varför den förste inventeraren av Sandberget fick sparken efter första dagen! Likaså skulle det vara intressant att veta om det ligger någon sanning i att någon av våra ”toppolitiker” skapat sig option till fastigheter om det blir vindkraftsetablering på dem.

Nu är detta inga påståenden från mig utan bara som folk pratar brett och vitt. ”Ingen rök utan eld” heter det ju. Jag anser att det är två jätteviktiga saker att få klarhet i. Det ska inte förekomma skitsnack/felaktigheter i diskussionen och viktigt är självklart att så mycket som möjligt är klarlagt innan våra folkvalda politiker tar det slutgiltiga beslutet. Vore önskvärt om VK vill hjälpa till att kolla upp riktigheter/felaktigheter i dessa två saker och presentera resultatet!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.