Hur tolkar Landstingsledningen detta?

Och hur tolkar befolkningen att man från UTLANDET erbjuder våra Landsting hjälp med cancervård? Självklart blir det dyrare för Landstingen vilket deras inkompetenta politiker fullständigt skiter i. De har ju fullt upp med Storregionen nu så att de ska få ännu mera makt och pengar där de kan fortsätta trots sin oduglighet! HUR LÄNGE SKA VI ACCEPTERA DETTA MAKTMISSBRUK!?

Sjukvården har kollapsat på grund av våra politiker – inte på grund av för lite pengar!!! Att man ”satsade” på stafettläkarsystemet begriper ju vem som helst att det skapar en fördyring. Det förstod inte ansvariga politiker!

Att man är så inkompetent som arbetsgivare att man inte kan behålla personal och måste betala dubbelt under sommarmånaderna bara för att det lite grann ska vara bemannat är ju ren katastrof! Och det finns ingen som bär ansvar för detta! En Lex Maria vid varje onödigt dödsfall till exempel räcker som ansvar. Annat är det om en arbetare bara skadar sig på en privat arbetsplats. Då blir det utredningar och någon söks som ansvarig.

Vore jag Peter Olofsson, Robert Winroth, m.fl. skulle jag för länge sedan ställt min plats till förfogande. Bara att de inte gjort det visar hur inkompetenta och insiktslösa de är! Och då tänker jag utifrån att de är folkvalda och vad deras uppdrag bygger på. Inte ens det förstår de!!! Det enda som betyder något för dessa personer är makt och pengar! Tänk er själva Olofsson och Winroth med i makten av storregionen Norrland. Vad kan vi förvänta oss? Jag vågar inte skriva det jag ser framför mig. Men en sak är säker med denna storregion – INGET BLIR BÄTTRE FÖR MEDBORGARNA – TVÄRTOM! De enda som kommer att vinna på en storregion är redan ”högt uppsatta” politiker, tjänstemän/administratörer och kommunikatörer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.