Min kommentar till Lennart Holmlunds blogg

Eftersom jag vet att Lennart Holmlund inte gärna lägger upp kommentarer, ja kanske en eller två ggr har han lagt upp mina, så publicerar jag min kommentar även här.

Men skärp dig nu, Lennart! Ni sossar i Umeå gör ju bort er hela tiden. Varför måste du spä på detta? Först skriver du att VK har tappat omdömet för att de redovisat samhällsbyggnadskontorets utsvävningar på skattebetalarnas bekostnad. Nu beskyller du Alliansen för att det är brist på personal inom sjukvården. Du medverkar kraftfullt till det politikerförakt som kraftfullt och snabbt växer nu.

Varför angriper du inte Peter Olofsson och hans kompisar, vänstern och miljömupparna, eftersom det är deras fel att så få VILL jobba under er ledning!? Varför bekosta utbildning inom områden där personalen söker sig till den privata sektorn eller utomlands, Norge i första hand?

Ni (S) har lyckats skapa exakt samma elände inom poliskåren. Är det också Alliansens fel?

Jag har ett förslag: det finns massvis med pengar inom Umeå kommun, Landstinget och Region Västerbotten som kan användas till värdegrundsutveckling. Exempelvis pengar i stället för Grand-dagarna och Gotlandsvistelserna. Gemensamt för de tre ”organisationerna” är att det är samma politiker. Ta våra skattepengar och bjud med dig berörda (S)-politiker och åk på en värdegrundsresa till Uzbekistan till exempel. Berätta det inte för VK för guds skull. Ju längre ni blir borta desto bättre. Men pengarna borde i alla fall räcka 15-20 år.

På det sättet skulle vi även bli av med pengahatarna (V) samt miljömupparna vilka i dag, tack vare (S), är med och styr mycket inom länet. Tyvärr ser det likadant ut i största delen av landet och inte minst på riksnivå.

Vad skulle då bli kvar? Jag tror inte att det på något sätt är något positivt. Det är samma ”skrot och korn” rakt igenom vad politiken anbelangar idag. Eller rättare sagt alla som lever på andras pengar – inte bara politiker utan verklighetsförankring/verklighetsintresse utan även fackföreningar, biståndsorganisationer och så vidare.

Kan du övertyga mig att jag har fel?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.