Döm om min förvåning….

…när jag ser en lokalpolitiker på affisch i infarten till Råstrand. Jag log brett. Alltså det är precis vad som behövs! Personer som visar upp sig och är beredda att ta ansvar för vår kommun inför ett val. I detta fallet är det Fred Stövset, (S), som tillkännager att han är beredd att axla rollen som kommunalråd.

”För ett Sorsele som håller ihop” är tydligen parollen. I SorseleAktuellt finns han också:) För att veta HUR han (S) tänker så är man välkommen till Coop i Sorsele. Eller till Ammarnäs, Blattnicksele eller Gargnäs. Varför skapar han inte en blogg, med hänvisning från Tyck till, vk.se, (många läser där) där han informerar oss om sina tankar? I kombination med de fysiska besöken förstås. Höja skatter? Hur jobba mot rikspolitikerna/regionpolitikerna? Främja företagandet? Vindkraften? Släcka gatljus ute i byarna? Skapa ett attraktivt Sorsele? Och så vidare. Vore så intressant att höra hans och (S) visioner HUR de tänker genomföra ”ett Sorsele som håller ihop”.

Men så undrar man förstås: har de andra partierna någon kandidat eller finns det bara en att rösta på? Tre och en halv vecka till valet!!

Ser att gatljuset är tänt nu den 15 augusti som utlovat var. 14 dagar för sent om man tänker på mörkret. ÄNTLIGEN:)

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.