Tidiga julklappar är ganska trevliga. Speciellt…

Från mobilen

Tidiga julklappar är ganska trevliga. Speciellt då det är en bok som man dessutom längtat efter att få läsa. Har inte hört någon som varit missnöjd efter att ha läst denna. Eftersom jag är inne i ett stim och plöjer 4-5 böcker i veckan nu så vill jag gärna ha lite boktips. Älskar svensk litteratur, så snälla.. Tipsa mig gärna om alla nylästa böcker så blir jag GLAD! 🙂

7 kommentarer

  1. Sanna

    Jag har två böcker liggandes som du kanske vill läsa? Men du har väl antagligen läst dom redan. ”Snabba Cash” och ”Aldrig Fucka upp”, kommer på bio i januari

  2. Linnéa

    Oj, nu blir jag lite avis. Jag vill låna den boken, men den har en extremt lång väntetid på bibblan. Jag kanske köper den till slut?!
    Boktips?
    Svensk litteratur?!
    Hm… Camilla Läckberg är ju lättsam o bra.
    Om du kna tänka dig att läsa Norsk litteratur så är Anne Holt oerhört bra.
    Sen läste jag nyss en kriminlaserie skriven av en svensk författtare…Kommer tyvärr inte ihåg vad författaren hette, men en av böckerna hette mamma, pappa, barn. Suverän.

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2009-12-13 22:15)
    Ja de har jag redan läst förra året.. Tyckte nog att ”snabba cash” var snäppet bättre än uppföljaren.. men jag ser fram emot att se filmen! Säkert skitbra.. Kanske nåt för oss att gå på bio-tjockis-premiär i januari haha…

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linnéa (2009-12-14 07:46)
    Håller med! Läckberg är grym.. haha.. när jag läste de första böckerna så lånade jag bara en bok av mamma och fattade inte att det var en serie… så jag har läst alla hennes böcker i totalt virrvarr.. inte en enda bok förutom de sista har jag läst i ”rätt” följd.
    Jag läste ”Mamma pappa barn” för några veckor sen. Det är ju också en serie som kallas ”Hammarbyserien” Första boken heter ”Pepparkakshuset” och är också jättebra.. Ser fram emot fler böcker av samma författare! Anne Holt har jag läst ett par stycken bara men hon har väl skrivit en hel del tror jag?

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linnéa (2009-12-14 07:46)
    Mamma gav den till mig lite i förskott för att hon är sugen på att läsa den också tror jag *skrattar* smart drag av henne… Jag har köat på den JÄTTELÄNGE!! Men jag hojtar när vi läst den så kan du ju låna den om du fortfarande inte hunnit!

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Ultika (2009-12-14 23:58)
    Tackar 🙂 Såg att hon skrivit många böcker.. hmm.. om det är en serie så måste jag vara mer noga denna gång och inte som med Läckbergs alla böcker som jag läste i total oordning haha..!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.