Jag, en hjälte…

…haha… "skryt lagomt" tänker ni säkert. Men faktum är att jag faktiskt känner mig riktigt stolt över att jag lyckats ta mig ner på stan med lillemannen idag. Till och med lyckats hitta och köpa ett nytt och svårare pussel till honom eftersom han fått en alldeles egen papperspeng av morfar Janne som räckte precis.

Jag har även lyckats ta mig bort till kulturcentrum för barn som ligger bakom vasaplan (gamla gjallarhornet om någon minns?!)  och där har vi haft det rätt kul i några timmar. Vi har klätt ut oss till pirater, prinsar och lejon och haft det så himla mysigt tillsammans. Men jag ska erkänna att orken tryter och jag lär däcka på en soffa tidigt ikväll haha..

Vi hade ju tänkt åka med pappan till Obbola och kolla när pappan spelar match, men det fick vi sluta bort eftersom jag inte pallar så mycket mer idag.

F:sson med tillhörande polare håller på och spelar in en läskig film så dem behöver man ju tack och lov inte roa idag. Det är det bästa med att ha barn i olika åldrar. Man kan ägna sig åt var och en då och då utan att ha det minsta dåligt samvete.

Näpp, nu är det slutsvamlat. Bara att ställa sig vid spisen och laga köttfärssås och spaghetti. En sån enkel grej borde jag väl fixa?

*gääääspar*

Ska göra ett försök. Hoppas ni har en skön lördag och att ni har energi nog att orka vara VAKNA efter klockan 21 ikväll.

"Lediga Lördagar är så underbara eftersom man vet att de oftast följs av en lika ledig Söndag"

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Catharina Alperud (2010-01-16 17:19)
    Ja, denna kyla som varit skapar nog också lite trötthetssymptom. Men jag pallade att fixa spagetti och köttfärssås.. och GOTT blidde det också 😀 Hoppas ni har en finfin helg! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.