Spenatpizza…

…tyckte jag att jag förtjänade efter att ha skjutsat pappan och hans pojkvänner på herrmiddag i ersmark. Så jag och Viggo stannade på Pizzeria Björken och shoppade tre stycken pizzor som vi sen åkte hem och käkade med stackars Fsson som är sjuk idag.

För ovanlighetens skull har jag druckit en massa läsk och jag mår verkligen inget bra av det.. brr.. För mycket socker påverkar mig och min bebis synnerligen dåligt. Nä, jag tror jag ska hålla mig till mitt bubbliga vatten hädanefter.

Så nu ska jag ta och bulla upp mina söta barn i soffan, tända massa ljus, linda in oss i sköna filtar och bara äta nötter och popcorn.

Skulle tippa att vi alla somnar tidigt ikväll. Så skönt! En lördag helt i min smak.

Har faktiskt varit sugen på att gå ut och spana lite krogliv framöver med min Jimmie, men rätt helg har inte infunnit sig ännu. Just nu tycker jag mest synd om alla stackare som måste frysa i krogköer och vänta på taxi i denna kyla.. brrr.. För att inte tala om baksmällan imorrn haha…

Näpp, soffan får de bli nu.

Ha en skön kväll allihopa!

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Sanna

    Jag skulle inte våga mej ut på krogen nu. Var ju faktiskt med på möhippan på Allstarz i helgen som var, men jag pallrade mej hem kl 21 innan det skulle bli alltför mycket folk. När det är fullpackat med fyllon e jag ju rädd att nån råkar boxa till mej i magen :/

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2010-01-31 02:49)
    Jag skulle vilja gå ut en liiiiten sväng, du vet innan fyllskallarna blivit FÖR fulla. Bara för att kika runt och minnas hur det var *skrattar* Sen lär det ju dröja lika länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.