Kundvagnssurfing…

…har sonen ägnat sig åt idag. Har nog aldrig skrattat så mycket som idag när Viggopiggo rände iväg som en oljad blixt och hoppade på en förvånad farbrors kundvagn.

Haha… Viggo skrattade och var på ett väldigt humoristiskt humör där han minglade runt på IcaMaxi och åkte runt på några farbröders kundvagnar. Tur att de tog det för vad det var. En busig femåring som ville skoja med sin omgivning. Han är ju faktiskt ganska modig som vågar skoja med folk som han inte känner tycker jag.

Krejsy bejby

Ungar i den åldern är fantastiskt underhållande. Helt underbara!

Och middagen idag stod Frejsson för. Hon har brassat supergod köttfärssås och spagetti som hon dessutom bjöd Martin & Malin på och nu står det CHOKLADBOLLAR på bordet som hon har gjort.

Najsy Daisy

Fatta vad härligt när barnen är så stora att man kan få användning av dem rätt så ofta.

Aj lajk it a låt!!

Etiketter: , ,

12 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till B (2010-02-24 09:38)
    *skrattar* Jaa.. Nog kan man väl bjuda på en sådan liten sak? Femåringar är väl ändå ganska harmlösa? Men jag antar att om Du ”B” har barn så kanske du kört militäruppfostran från spädbarnsstadiet? För Gud förbjude att barnen har humor, är glada, busiga och har lite roligt haha.. Farbrorn blev då väldigt glad i alla fall.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linnéa Olsén (2010-02-24 09:59)
    Snorkiga kommentarer kommer ju oftast på ett väldigt anonymt sätt.. och lustigt nog så kommer de dessutom i omgångar, beroende på vad som är på tapeten 🙂 Men jag ska villigt erkänna att det är liiite underhållande ändå. ”Negativister” finns det ju gott om. Får bara hoppas att man inte blir sån själv 😀

  3. Karin fd affärsbiträde

    Jag håller med B. De är ju inte lätt för barnen att växa upp när inte föräldrarna har gjort de heller, hyfs och hänsyn till andra med människor borde barnen lära sig i tidig ålder,har sett och hört mycket den tid jag jobbat inom handels. Som sagt, väx upp och lär dina barn att alla kanske inte uppskattar framfusighet och slamsigheter.
    Negativitister och humor, är en helt annan sak! Blanda inte ihop de begreppen med uppfostran.

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Karin fd affärsbiträde (2010-02-24 13:33)
    Hmm.. jag antar att det där var menat som en svidare? ”att det inte är lätt för barnen att växa upp när inte föräldrarna gjort det”…??
    Ja, jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag lär mina barn när det gäller butiksbesök att man inte får ta av lösgodis, öppna förpackningar, stjäla, leva om eller bråka.. Och jag vågar påstå att det är SÄLLAN jag behöver skämmas för mina barn när vi är ute och handlar. Så tyvärr så kan jag inte riktigt ta åt mig av din griniga gliring angående min ”vuxenhet”.. men för all del.. det är bara att försöka igen 😉 Välkommen åter!

  5. B

    Militäruppfostran behövs inte för att barn ska uppföra sig. Det räcker med uppfostran och med uppfostran behöver inte humor och glädje försvinna.
    Handlar snarare om att barn ska uppföra sig. Att kundvagnssurfa på främmande människors vagnar är knappast att uppföra sig.
    Inte leva omkring säger du dessutom, hur går det ihop med att springa ommkring, skratta och hoppa på folks vagnar?

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till B (2010-02-24 20:02)
    Det var tydligen en öm tå detta? 😀 Jag tror helt enkelt inte att vi kommer vidare i denna diskussion tyvärr. Som jag sa tidigare så tycker jag att mina ungar uppför sig rätt så bra i ”handla-i-butiker-sammanhang” så jag känner inte att det här är ett problem. För MIG i alla fall 🙂 Och att farbröderna tyckte att han var en trevlig liten prick var ju faktiskt lite kul det med 😉

  7. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2010-02-25 23:33)
    Haha.. jaa.. Fsson gillade ju frisyrjox när hon var mindre. Men numera är det bakning och matlagning som gäller så en bra talang har hon faktiskt fått efter sin far som är jätteduktig kock! Det är i alla fall skönt att kunna slå sig ner vid dukat bord då och då 🙂 Hon är så söt när hon donar i köket också 😀

  8. Sanna

    Jaha man få passa på när de är yngre då 😛 Men bakning och matlagning är ju inte dåligt, speciellt eftersom jag hellre är den som diskar än lagar mat om jag får välja, hehe. Hoppas även att jag får en kundvagnssurfare! kul!

  9. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2010-02-26 20:48)
    Haha.. jaa.. Viggo är jättesocial nu för tiden.. Vi träffade Donna på ÖB igår och han gav både henne och alla (förvånade) människor runt omkring *skrattar* Han är så söt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.