När man har tid…

…så funderar man ju en hel del. På allt och inget.

De senaste åren har varit otroligt hektiska. Både på jobbfronten och i mitt hemmaliv så jag ska ärligt erkänna att jag inte har haft speciellt mycket tid till att "bara" fundera.

Livet bara blåser på i alldeles för hög fart ibland utan att jag hinner reflektera och då kan jag ju ärligt säga att min lilla blogg här på vk får mig att stanna upp och fundera en liten stund varje dag.

Jag tänker ofta: "Vad ska jag avhandla idag då?" och jag tycker att det känns bra att sitta den där lilla stunden och bara fundera på VAD eller OM jag ska skriva.

Det är många minnen och incidenter man drar sig till minnes när man sitter och tittar ut genom fönstret och funderar på nästa blogginlägg.

Idag skulle jag egentligen vilja skriva om hur det känns när man har allt. När man faktiskt är nöjd i sitt liv och sin tillvaro för just i detta NU så känner jag så. Jag har allt! Så jag ska inte orda så mycket om det.

Jag har ju friska barn, goda vänner, kärlek vid min sida, och jag har inga stora behov efter materiella ting. Det känns fantastiskt. Så än en gång vill jag bara påminna om att vara tacksam för alla de vardagliga saker som man ofta tar för givet.

"Fast jag ska nog erkänna att jag hade velat ha en liten chokladbit också till mitt morgonthé. Fast det kan jag ju fixa sen. För det är väl en värdslig sak"

Vill ju ha en liten bild med idag också, men jag kom inte på något passande så det får bli en bild på en viss nakenbadare som jag känner.. väldigt väl!! *skrattar* Gissa vem??

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Visst är det underbart då man kommit fram till ett vägskäl och man har väljer rätt väg. Jag läste från mina gamla bloggar på netdoktor.se och noterade att jag ofta beklagade mig över att det var måndag, idag, tre år senare är det fredag varje dag och det är dessutom min bästa dag i veckan. Så det bör innebära att mitt liv kan inte bli mycket bättre, men det förstås, ofta är det ju dom små sakerna som förgyller, till exempel att få se fram emot att bli mormor 🙂

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-03-02 09:49)
    Jag har ju noll koll på vad det är för dag *förvirrad* så nu när man bara går hemma så kan man ju intala sig att det är fredag mest hela tiden hehe.. ja, att bli mormor smäller nog ganska högt alltså 🙂 Nåt på G? 😉

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Linnéa Olsén (2010-03-02 14:03)
    Just nu känns det skönt att bara ”vara” liksom.. Att bara finnas till utan mening och mål haha.. det känns som att friden smyger sig på 🙂 och det behövs kan jag lova!

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Jodå, i Juni blir vi morföräldrar, synd bara på avståndet. Theresé bor ju nere i Järlåsa (Upssala trakterna), men vi kanske får kvalitets tid istället, dom gånger vi åker ner eller dom kommer upp.

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-03-02 18:09)
    Åh vad kul 🙂 Jag bodde ju i göteborg när jag väntade nummer ett, men två månader före ankomst flyttade jag hem igen. Kändes skönt att ha mamma i närheten. kanske du kan övertala hemflytt? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.