Imorgon är det sju år sedan…

….som jag och Jimmie träffade varandra för första gången. Det vore ju ganska häftigt om våran andra baby kunde tajma detta datum.

Kan verkligen inte fatta att det har gått hela SJU år. Det låter ju som så låååång tid. Men i verkligheten så har tiden gått ganska snabbt.

När vi träffades så var Jimmie "bara" 21 år gammal och jag var "hela" 28. Dessutom hade jag en 4-årig dotter sedan tidigare. Ojoj… HUR skulle detta gå?

Det blev snabbt allvar mellan oss och det var många som förfasade sig.

-"Det kommer aaaaldrig att hålla mellan dem"

-"Om några månader är det slut"

-"Hon har ju barn, det är klart att det inte kommer hålla"

-"Åldersskillnaden är för stor, det är klart att det inte går"

osv…

osv…

Ja, så där gick snacket. Det var många som skulle tycka allt möjligt och ibland var folk rent av oförskämda. Jag fick otrevliga mail där bland annat en knasig tjej spaltade upp allt som var dåligt med Jimmie *skrattar* Hon menade att hon gjorde mig en tjänst som varnade mig för honom haha…

Anade jag ett visst mått av svartsjuka??

Förmodligen!

Nu har vi snart två barn tillsammans. Det trodde nog ingen. Dessutom har han stått vid min sida vad som än dykt upp efter vägen under våra år tillsammans. Han har axlat rollen som heltidspappa till min dotter och han är bara så… BÄST! (hittar inget mer passande ord) Han står pall i allt som varit jobbigt och han är stabil nog att luta sig mot när det blåser kallt. Och tänk att jag hittade honom i gamla Gällivare av alla ställen haha.. Det kunde man inte ha trott.

Nu hoppas jag bara att de kommande åren blir lite mer fyllda av lugn och ro. Sådant är vi inte så bortskämda med.

Kärlek

Etiketter: , , , ,

10 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Törs ju nästan inte tala om att Theresé var nära att födas på våran årsdag. Vi träffades 4 augusti -84, hon föddes 16 augusti -85. Många trodde säkert att vi inte heller skulle hålla ihop, men vi har aldrig haft det så bra som idag, helt obegripligt men fantastiskt. Grattis i förskott till era 7 år.

 2. Lisbet Olofsson

  Åh vad underbart…blir så glad över er.
  När man faller för någon så faller man…hårt.
  Ibland har jag undrat över hur olika kärleken kan vara och hur mycket kan man älska egentligen eller är det bara så att man glömmer bort hur det är..från början.
  Varje kärlek är så speciell.

 3. magdalena farmor

  hej på er
  har det redan gått 7 år herregud vart har tiden
  tagit vägen, jag tycker det är som igår vi träffade dig
  ni träffades på vintermarknaden nu är det marknad igen
  kramar till alla ,håll ut det är nog d dagen snart
  ska du se

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-03-16 09:04)
  Tack 🙂 Jo, nog är det sant att varje kärlek är olika och speciell.. I mitt fall blev jag bara så förvånad när det äntligen hände. Nu fattar jag ju vad jag missat när jag levt i förhållanden som absolut inte varit bra för mig..

 5. Helena Nilsson Springare

  Svar till magdalena farmor (2010-03-16 12:21)
  Ja, visst känns det som att det var nyligt? Förra året vid den här tiden så firade vi ju sex år och var med under marknadshelgen. Hoppas ni får en kul marknad.. önskar att vi kunnat vara där! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.