Mr Pussmun är på premiärbesök på Ålidhem….

Från mobilen

Mr Pussmun är på premiärbesök på Ålidhem. Vi har storslagna planer på ett konsumbesök. Låter spännande va? 😀 men först: stärkande koffein och morotskaka till mamman!

16 kommentarer

  1. Sigrid

    Ett stort grattis till den nya familje medlemmen, önskar jag o Malin,,,han är jätte söt. Ta hand om er och ha de så bra.

  2. Marie JonssonSpringare

    Hej
    Åter hemma från min turne i Norrbotten, många hälsningar till dej och familjen från mina vänninnor, alla har tyckt att han är förtjusande den ”lille” liksom Freja och Viggo. Vi ses förmodligen i morgon då jag även ser fram emot att träffa er och Magdalena, håller fullkommligt med dej att du har en underbar svärmor. Längtar efter er.
    Kram från mamma

  3. Sanna

    Åh morotskaka! Kanske måste ta mej i kragen och baka ett lass innan bebben vill ut! Måste komma och hälsa på och se på lilla Bastian, men jag tror jag sparar mej tills min bebbe kommit ut också så de kan softa tillsammans 😛

  4. Josephine

    GRATTIS till den fina gossen!
    Jag har blivit så delaktig här på andra sidan skärmen om när du skulle få osv osv. Du skriver så bra om allt det du berättar. Lycka till och glad påsk!

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marie JonssonSpringare (2010-03-31 18:54)
    Hej Mamma 🙂 Vad kul att du e hemma igen.. hälsa tillbaks till allihopa! Nu är vi bara hemma och Lena kokar palt och bakar. Kom och ät vettja 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.