H & H…

…fick det bli idag när vi ändå var i Hörnefors på långlunch hos mamma.

Jag travade runt några varv i butiken och hittade MASSOR med snygga kläder. Det är bara det att.. ehrm.. jaa.. vad ska jag säga? Det låter nog lite fånigt, men det krävs både tid, tålamod OCH att man är på rätt humör för att kunna hitta nya kläder efter att man varit ganska oformlig i några månader.

Men, nu vet jag i alla fall vad jag VILL ha och var jag ska hitta det. Alla som känner mig vet ju att jag inte är mycket för mode men jag ska ärligt säga att jag tycker att vårens kläder känns precis som JAG just nu. Lite längre toppar / tröjor och fluffiga tunikor som trollar bort en calzoneliknande mage plus baggy brallor som är både sköna och snygga.

Tack och lov för att det verkar finnas massor med plagg som jag faktiskt kommer att köpa nästa gång jag ger mig ut på klädshopping!

Och inte nog med det! jag har även hört talas om att en "skönhet klär i allt"

*host*

Ja, jag är ju rätt så snygg så nog fasn ska jag väl lyckas ekipera mig ordentligt *skrattar*

Hejdå loppiga gympabrallor, trasiga trosor, fula t-shirts och urtvättade linnen.

HEJ vårens mode! Here I come!! Wohoooo…

Nu börjar det kännas KUL igen.. och vet ni vad? Jag tänker INTE köpa en enda grej till kidsen.. vet ni varför? haha… för att farmor redan fyllt på deras garderober så nu kan jag vara supersjälvisk och bara handla till MIGMIGMIG… haha.. Det ni! (Nu blev ni avis igen, det förstår jag) Men ni ska ju veta det, att i min garderob finns det nästan bara kläder som är så gamla och nötta så att nu måste jag faktiskt köpa nytt och för en gångs skull så känns det till och med… KUL.. Annars är jag inte mycket för shopping.

Well, det var bara det jag ville säga. Och Mamma: Tack för maten idag, den var JÄTTEGOD.

🙂

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. Sara

    Jag är inte heller mycket för mode, jag tycker om längre linnen som man kan ha till vanliga jeans eller leggings och en mysig kofta, eller en längre tunika och leggings till det.. ja jag älskar leggings, men har sällan på mig det utomhus för jag har inga skor som passar till haha 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.