Inte mycket nytt under solen…

…därav det obefintliga bloggandet för tillfället.

Känner mig lite energifattig och trött kan jag i alla fall meddela. Men det brukar oftast vara så när solen börjar vara på G igen.

Jag är i alla fall frekvent vad gäller min vardagliga motion och jag knallar runt i varenda stadsdel känns det som. Idag var det ersboda och mariedal som fick påhälsning av mig och Bastian eftersom vi körde pappan till gymet på Marieberg och hämtade barnvagnen som efter två veckor äntligen blivit lagad på Barnens hus. Det var underbart att få köra sin egen vagn efter att ha haft en HEMSK lånevagn som mest kändes som en trög och bångstyrig koloss. Usch… Nä, min lilla smidiga vagn vill jag ha. Och Bastian med.

I övrigt funderar jag rätt mycket nu. Det är mycket som ter sig märkligt och det finns verkligen folk jag stör mig på som bara den. Irritationen skaver och just nu känns det som att jag gärna håller mig hemmavid med endast familjen som sällskap. Jag är så trött på allt och alla (nästan) och längtar tills jag får åka iväg. Både norrut och söderut. Ska bli skönt att lämna stan ett tag. Måste samla ihop lite mer kraft och ork känner jag.

Nåväl, ska inte gnälla och klaga. Tänkte bara uppdatera dagsläget. Kanske känns det lite bättre senare..? mjoo.. jag tror faktiskt det!

Vi hörs!

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag hälsade på gammbossen idag, hon bor på marieberg, minsann. Hade varit kul att stöta på dig, bara så där helt apropå. Men vem vet, en vacker dag så kanske det händer. Ha en fin onsdagskväll!

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-05-12 18:28)
    När man minst anar det brukar det ju heta 😀 Stan är ju liten och numera ränner man ju överallt så sannolikheten ökar hela tiden haha.. Gymet på marieberg var ju förresten en konsumbutik för längesen. Jag gjorde min första prao där när jag gick i åttan haha.. ojoj.. 22 år sen minsann *host* Gammal? Jag..? Ja, kanske…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.