Bebismamma=Äckelvarning?!

Jaa.. Ibland ÄR det faktiskt så. Tyvärr!

HUR kan det komma sig att en del kvinnor, så fort de får sitt första barn blir så intresserad av bajs?! Bajs är ju en del av livet… haha.. eller, jag menar att det är så fullkomligt naturligt eftersom ALLA gör det.

Vojvoj *skakar på huvudet* Jag har till och med slutat läsa uppkäftiga och för det mesta (före detta?) roliga Katrin Z som numera till och med lägger ut bilder på sin son Ringos bajs. Hon har blivit en sån äckelmorsa så att jag aldrig någonsin tänker klicka in mig i hennes blogg fler gånger. Vill jag se bebisbajs så har jag eget här hemma tack så mycket. Inte för att jag är så intresserad av det.. men ändå.. haha..

Freud skulle säkert ha något intressant att säga om dessa morsor och vad som kan ha hänt under den anala fasen… *garvar*

Jag har verkligen fått nog av alla som beskriver sina bebisars bajsvanor och det finns till och med trådar och forum som handlar om detta fenomen: Bebisbajs (!!)

"Nähää… äre sant?! Brukar bebisar verkligen göra sånt? Jag trodde nog att de bara gjorde små rosa moln"

(Eller blåa, om det är en bebispojke)

För det första är jag väldigt emot att man lägger ut nakenbilder på sina barn och jag kunde verkligen aldrig drömma om att mammor numera lägger ut bildbevis på både blöjor och bajs. Och för det andra fattar jag inte hur de ens kan tro att andra är intresserade av det? (Förutom perverterade galningar som man förmodligen inte vill ska sitta och dregla över ens lilla nerbajsade telning)

Men en bra grej finns i och med detta fenomen. Att jag numera övergett den typen av bloggar och tro det eller ej, men det är faktiskt otroligt vanligt. Men det innebär ju ändå att jag får lite tid över till annat. Ehrm… Byta blöjor till exempel?

*skrattar högt*

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag skrev ett inlägg i min förra blogg om Katrin Z. Hon är ju bara ute för att provocera och jag kan inte låta bli att gå in och läsa ibland. Nu gör hon allt som hon tidigare har skrivit ner på sin blogg, ex exponerar bajs och ammar offentligt… Kan inte fatta att hon har så många läsare.
    Vi vill inte se Bastian naken eller bajsande. Han är så söt med kläderna på.
    Kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2010-06-20 17:36)
    Hej Marja 🙂 Ja, nog är det märkligt att så många mammor tycker att deras bebisars bajs är värt att skriva så mycket om *skrattar* Vad gäller Katrin Z så känns det som att hon gjort sitt! Nu behöver vi något nytt. Tror folk är lite less på dumheter och elakheter och ibland är hon lite för mycket. ja, lille Bastian han är en riktig snygging 🙂 Kram

  3. Anne-Marie Mäkelä

    Gillade din kommentar om att inte lägga ut sina små telningar nakna, eller nedbajsade för den delen. Man ska nog vara lite försiktig med all den nya tekniken, det kan ju missbrukas. Håller på dig!

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-06-26 21:03)
    Hej Anne-Marie 🙂 Ja, nog kan det hända att man får stå till svars när barnen blir äldre och undrar varför man skrev si eller så eller lade ut bilder överhuvudtaget. Ibland är jag lite kluven. Tycker att det är roligt att kunna ha lite bilder på kidsen som alla i släkten kan se var de än bor. Den äldsta frågar jag dessutom varje gång och ibland säger hon nej och det ska man respektera.
    Men just eftersom jag är så kluven i frågan så ser jag i alla fall till att det är ”anständiga” bilder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.