Anti uppdatering!

Fasn vad jag garvade när jag läste Josefins krönika vid frukostbordet imorse.

Alla vet ju som bekant att jag inte är ett fan av facebook och aldrig någonsin kommer att regga mig där.

Men ibland så spejar jag över axeln när Sara sitter och fejsbokkar och då ser man ju ibland de där skojiga statusuppdateringarna.

Ibland kan jag inte fatta att folk verkligen är helt seriösa när de skriver sina uppdateringar.

Speciellt de som skriver om sina lyckade äkta män som lagar uuunderbart god mat och som är så infernaliskt lyckliga så att designertapeten nästan ramlar ner i deras nyslingade hår som doftar av det dyraste schampot på hela radhuskvarteret. Självklart så är barnen väluppfostrade och lägger sig snällt klockan sju på kvällen så att den lyckade mamman kan ha tantrisk sex med sin fantastiske man som både luktar gott och tjänar bra.

Hmmm…

*funderar*

Kan det rent av vara så illa, att de som skriver de mest fantastiska uppdateringarna kan vara de som är mest tomma, innehållslösa, ensamma och egentligen rätt så olyckliga?

Kanske borde uppdateringen istället se ut så här:

"Brända fiskpinnar till middag IGEN. Ungjävlarna lever om och luktar illa. Jag orkar inte bada dem eller duscha mig själv. Karlsloken är och köper tidningen (säger han) men jag tror att han är hos Bettan den gamla skatan och drar en snabbis. Fast lika bra det, hans ölmage är ju direkt nåt man tänder på så får jag slippa är det ju lika bra"

Jag är fascinerad av fenomenet facebook, det erkänner jag men jag skulle för den skull aldrig regga mig där. Jag nöjer mig med att förfäras över axeln på Sara.

En annan grej som jag tyckte var lite skoj på FB. Det är tjejer, kvinnor, damer och flickor som har fotoalbum med MINST femtio bilder. På sig själva?? Jag menar.. Hur många olika bilder kan man ta på sig själv i olika vinklar, olika poser, olika ansiktsuttryck och så vidare… och ÄNDÅ tro att någon ska sitta och titta på v-a-r-e-n-d-a bild?

Fascinerande bara det..

Nä, men nu ska jag inte vara facebookgrinig nåt mer idag. jag ska faktiskt gå och:

"klä mig i mina underbara och svindyra kläder och sedan ska jag gå ut och romantiskt tumla runt i snön med min underbara man medans de väluppfostrade barnen står bredvid och fnissar så där gulligt. Sedan ska hela familjen ge sig ut på äventyr"

Kanske ska jag till och med borsta mina tänder.. Japp *nickar* Så nu vet ni det också!

*kram*