Tappat stinget?

Känner mig lite avslagen för tillfället. Det märks kanske i bloggen också? Kanske dax för tillfälligt avbrott?

Sömnbrist och för lite tid på dygnet att göra allt jag måste, vill och ska gör ju också att livet mest känns lite ekorrhjulaktigt just nu.

För det mesta prioriteras alla måsten först. Jobb, skola, hem och hus naturligtvis. Men varenda ledig tid så träffar jag mina få, men formidabla vänner som får mig att må precis så bra som jag behöver. Man hinner klämma in mer än vad man tror om det handlar om någon man verkligen vill träffa.

En promenad, en fika, ett telefonsamtal, en snabb lunch på stan, en dejt på biblioteket, en träff i lekparken eller bara vad som helst där man kan klämma in en stund med en god vän med eller utan barn.

Jag känner mer och mer hur mycket jag uppskattar vad jag har i alla mina relationer. Både i och utanför hemmet. Ibland blir jag bara trött när utomstående påkallar min uppmärksamhet. I alla fall nu när jag mest är trött och har för lite tid på mitt dygn. Jag prioriterar så gott jag kan. Ibland blir det bra och ibland blir det fel såklart.

Jag önskar bara att jag hade mer tid att hälsa på min mor som bor hiskeliga tre mil lååångt bort. Nåja, det kommer väl tid till det också.

Hursomhelst så funderar jag lite på varför jag har så lite att skriva om numera? Beror det på tröttheten? Eller för att det händer lite och ingenting? Har jag slut på uppslag? Eller beror det på att det händer saker i mitt liv som jag inte kan skriva om förns det blir mer konkret? Hjääälp.. hur kan det bli så här? Borde jag ta bloggpaus ett tag? Vad tycker ni som läser? Ge mig förslag eller synpunkter så blir jag glad såklart.

Mi änd maj bejb

Etiketter: , , , ,

12 kommentarer

  1. jessi

    Känner samma och så snöar man in. Vad tror du om en utmaning? Du skriver ett inlägg och ger mig ett nytt ämne? Eller du, analysera dom 7 dödsynderna. jag utmanar dig =P

  2. Inger

    Det är ju faktiskt helt okej att inte skriva blogg varje dag. Ibland måste man få göra och tänka på annat än blogginnehåll 🙂 KRAAM (Ps jag är en stor fan av dagens outfit!!!! )

  3. Marie Springare

    Hej
    Ser fram emot att träffa er alla, vad tror du om ett besök på badhuset här hos oss på onsdagkväll? Det är garanterat barnfritt, lugnt och mysigt med en avslutning i bubbelpoolen. Roger har lovat att vara barnvakt i några timmar.
    Kram från mamma

  4. gustianne nilsson springare

    Klok mamma du har.Vi behöver alla något att se fram emot.Jag ser fram emot när vi ses nästa gång.

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Inger (2010-11-18 09:07)
    Sant! 🙂 Mina små bloggpauser är då inte många dagar *skrattar*
    En del vill ha sina cig, sina starköl eller som jag.. Mitt dagliga skrivberoende haha.. Få se om jag kan skaka fram nån bra outfit får jo maj fränd! Hoppas du får en kul helg i norrbottn! Kram

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marie Springare (2010-11-18 16:50)
    Ja, det vore inte dumt faktiskt 🙂 Jimpa funderar på att byta skift också så då kan vi ju fira Fssons födelsedag med familjen på samma gång! 🙂 Vi hörs i helgen! Kram

  7. Helena Nilsson Springare

    Svar till gustianne nilsson springare (2010-11-18 19:20)
    Hej Mimmi! Jag saknar er, det blev tomt när ni for. Ska se om jag kan ta mig uppåt en gång till innan jul. Annars får det bli efter jul 🙂 Kul att ni är nöjda med nya bilen också! Hälsa morfar! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.