Vilken vidrig löpsedel! Jag tänker inte läsa…

Från mobilen

Vilken vidrig löpsedel! Jag tänker inte läsa om det men jag kan inte låta bli att undra om ”publiken”? Är de vuxna? Är de föräldrar? Har de hög utbildning? Vad vill de lära sina barn? Varför tror de att de äger rätten att håna en annan människa? Vad är det för fel på folk? Fan vad less jag blir..

12 kommentarer

  1. patrik

    blir vansinnig, inte på förnedringstv, men däremot på idioter som inte kan hålla reda på sin mailadress…”putte” har återigen anv min mailadress, är det inte kontaktsidor så är det en massa annat helvete som dyker upp tack vare den skitskallen…så själv undrar jag inte vilka människor som ser på dessa tv program utan jag undrar mer över personer som skriver inlägg och inte ens kan uppge en riktigt fejkad mailadress om man ändå ska fuska med det?? typ [email protected]…hoppas ni kan spåra dyngkepsen med ip-adressen och banna fanskapet!!!

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-01-15 12:02)
    Ja, det är ju lika illa vilket som. Det verkar finnas ett stort behov av att få göra ner folk offentligt idag. Nästan all sk ”underhållningstv” går ju ut på sådant. Trist tycker jag!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-01-15 23:54)
    Jag tänkte lite på det jag med, men antog att någon annan mailat till honom.. Kanske något ”standardutskick” från vk eller något sådant? Får man inte något sådant om man skickar in en kommentar? Typ: ”Vi godkänner din kommentar så fort den är godkänd”

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Hm, kanske, men varför får inte vi det då vi kommenterar? Jag vet att man får det om man kommenterar en artikel, jaja, det måste ju vara som du säger, annars är det ju knepigt. God morgon, förresten 🙂

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-01-16 08:26)
    Godmorgon 🙂 Jag tror att det är om man som ”icke inloggad bloggare” får ett sådant svar på mailen. Men det var ju lite skumt faktiskt haha.. Men nog är det många ”låtsasmailadresser” man ser nu för tiden. Haha.. varför inte bara skriva sin egen liksom?

  6. Inger

    Vad jag undrar är hur man ens kan vilja ställa upp då risken för att bli utskrattad finns!? Det är väl alltid nån som blir hånad/utskrattad/mobbad i såna här program och så länge det finns folk som tittar så kommer programmen fortsätta sändas.

  7. Helena Nilsson Springare

    Svar till Inger (2011-01-17 23:17)
    Hela idén med sådan här så kallad ”underhållning” är ju helt störd.. Oavsett det är idoler, dans, big brother eller vad det nu kan vara så finner iaf inte jag någon underhållning i det. Att vara elaka för att det ska bli ”bra tv”. Inte konstigt att mobbning bland barn är så vanligt. Usch..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.