Bakis…?

Nä, inte alls som tur är.

Cyklade ner till stan och smuttade i mig två glas rött hos Linnéa. Riktigt gott och ganska längesen.

Alkohol är inte så kompatibelt med min kropp längre, så jag varken vågar eller vill dricka för mycket. Jag har hinkat i mig i mina dagar så att det räcker för resten av livet.

Sedan cyklade vi vidare ner till stan och konstaterade att ALLA var ute. Det var kö överallt så vi bara strosade runt stan och glodde på folk. Vi blev uppraggade av en full karl i en amerikanare som gärna ville att "vi skulle åka me föffan".

Vi tackade artigt nej och gick vidare. Till slut blev det Harrys där vi drack en öl, dansade lite och snackade goja ända tills klockan ett ungefär. Sedan cyklade vi hemåt. Utanför Statoil skulle jag och Linnéa kramas adjö och då fastnade min klack i pedalen och jag ramlade och slog mig på knät så inni he*v**e!

*ONT*

Jag kände mig skitdum, men alla på Statoil var nog så fulla så ingen märkte det haha… Men det är så typiskt mig att jämt göra illa mig. *suck*

Nåväl, cykla upp till T-bo gick snabbt och några timmar hann jag ju sova innan det var dags att kliva upp med kidsen vid halvsju. Jimpa jobbar och jag sticker också till jobbet om några timmar. Bara att gilla läget, men ååååh så SCHÖÖNT det hade varit med en liten sovmorgon idag!

Kan nog inte cykla ut på teg sen för mitt knä värker som tusan- Få se om jag kan tigga skjuts av någon… Och vad mer..?!

JO!! Grattis på mors dag kära mamma. Hoppas presenten blidde bra. KRAM

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Sanna

    Lät som en kanonkväll, synd bara på att du ramlade :/ Tur ingen såg för då hade väl alla trott att du var fullast? 😉

    Numera vågar man inte dricka mycket som sagt.Jag peppar alltid och känner mig sugen på fest men ju mera den närmar sig så börjar jag få ångest och gräma mig över mängden alkohol, haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.