Jag, en riktig APA!!

Jahapp! Så var det då dags för apberget att lägga ner.

De allra flesta i lite äldre åldrar har väl glömt apberget för länge sedan till förmån för "fejjan".

Jag har varit en "apa" sedan 2003. Jag loggade in med vemod och klickade in mig i min egen statistik. Så här ser den ut:

Registrerad: 2003-07-16, kl. 09.52
Tid inne: 62 dagar, 13 timmar
Inloggningar: 6 989 st
Tid inne/gång: 12 min/gång
Senaste inloggningen: kl. 13.09 (0 minuter)
Antal meddelanden: 4 866 st
Antal gästboksinlägg: 20 979 st

 

Så jo! Nog var jag en frekvent besökare och aktiv på apberget. Det fanns en och annan vuxen som på allvar engagerade sig trots att apberget var ett ställe för de yngre kidsen. Vi aktiva vuxna fick en hel del spott och spe både av andra medlemmar och faktiskt även av ägarna som även de tyckte att sajten var för de yngre. Detta då vi gick in med synpunkter bland annat då hur de skötte hanteringen av nätmobbning (som var helt bedrövlig). Jättetråkigt och synd att inte apberget har förvaltats lite bättre ur den synvinkeln.

Det hände rätt ofta att jag fick privata mail av yngre medlemmar som ville berätta hur de hade det. Både i skolan och hemma. Hur de mådde dåligt av en eller annan anledning. En del av dessa ungdomar har jag fortfarande kontakt med och jag är glad och stolt över att ha kunnat göra lite skillnad för en och annan. De flesta har jag inte ens träffat irl, men de har aktivt sökt upp mig och fått förtroende för mig. Det ska jag förvalta väl och jag kommer aldrig att yppa någons hemligheter.

Jag har även blivit hotad vid många tillfällen på apberget. Både hotad och trakasserad vilket såklart suger FETT, men jag antar att man får räkna med det när man vill vara en närvarande virtuell vuxen på nätet.

Jag skrev även en insändare för sex år sedan i vk där jag uppmanade fler vuxna/föräldrar att bli medlemmar och försöka sätta sig in i den virtuella världen där kidsen hänger allt mer och mer. Inte för att så många brydde sig. Men ändå. Jag försökte ju i alla fall.

Jag har även lyckats hamna i en polisutredning som hamnade om stöld, häleri och narkotikabrott. Som vittne då förstås.

Dessutom har jag köpt en och annan pryl via apbergets egen "köp-och-sälj" marknad som varit en av de största gruperna.

Jag hade / har fortfarande en grupp på apberget med ca 70 medlemmar som handlar om diagnoser av olika slag: ADHD / Aspergers/Tourettes etc… etc…

Helt klart kommer jag att sakna Apberget även om man sällan och aldrig hade tid att vara inne på slutet.

Numera är apberget bara ett ställe där kidsen skriver mer än någonsin massa skit till varandra. I gästböckerna står det mycket BÖG-HORA-JÄVLA FITTA-JAG SKA SPÖA DIG osv… osv…

Fast numera orkar jag inte bry mig så mycket. Jag har gjort mitt där. Men jag ska i alla fall avsluta med att säga att jag var en stolt apa och jag är glad över alla mina år på apberget!

Hej då Apberget!!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Romeo Patrick

    Du kanske borde fundera på att skaffa ett liv och inte hänga på en ungdomssite. En 40åring som är värre än ungdomarna.

    Kanske dags att börja ta hand om barnen om du har några och inte ägna så djävla mycket tid åt datorn.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Romeo Patrick (2011-06-01 20:53)
    *skrattar* Ja, det har du fasn rätt i.. vilken TUR att de lägger ner apan så att jag har tid att ägna mig åt mitt eget liv och mina egna barn 😀

    Och nog är det sant.. jag hänger faktiskt för mycket vid datorn! Borde verkligen lägga av med det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.