Att må bra…

…trots att det förväntas av mig att jag ska må dåligt.

Borde jag skämmas för det? För att jag mår så oförskämt bra trots att jag är anklagad för saker jag inte gjort? Att jag känner mig stabil trots att jag befinner mig i kris och dessutom måste stå ut med att få fruktansvärt obehagliga och galet vidriga mail av någon som borde hylla mig för allt jag gjort?

Under en enda vanlig dag pendlar jag numera mellan hopp, ilska, förtvivlan, glädje, sorg, lycka, besvikelse och känslan av att vara så förbannat lurad. Jag kan verkligen inte hitta någon balans i allt detta känslokaos.

Men en sak är jävligt säker: Jag mår trots allt bra och jag vägrar skämmas för det. Jag ska komma hel ur det här också och jag har fantastiska människor som påminner mig om det varendaste dag.

Just nu finns ingen möjlighet för mig att förmedla mer än "bara" vad jag känner. Jag skulle vilja/kunna skriva sida upp och sida ner om det som händer mig och min familj nu, Men det ska jag inte göra. Men när allt är över så ska jag berätta vad som hänt / händer för från torsdag den 11:e augusti så kommer ingenting att någonsin bli sig likt i vårt liv igen.

Ändå mår jag BRA!

Och jag är stark!

Det som händer har någon mening, men jag vet inte ännu vad!

Vi får se!

What happens, happens…

For a reason?

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Lisa

    Du är beundrasvärd… Och ja, det finns en mening till allt som händer, även om meningen inte alltid är klar när saker och ting väl händer.

    Vi kan väl höras imorgon. Kram Lisa

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Vad kan man skriva annat än att om du på något sätt kan ignorera, strunta fullkomligt i, och ge fullständigt f-n i den eller dom som är orsaken till det onda, så höjer du dig själv, du sparar energin till annat och du mår så mycket bättre. Men det kan vara svårt, det förstår jag. Nu skriver du ju att du mår bra, och det förtjänar du, tro inget annat//Kram maria

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisa (2011-08-16 22:08)
    Hej Lisa. Ja, jag tror ju jämt på att saker har en mening så det är bara för mig att bita ihop och härda ut.. det som svider mest är att jag blir straffad för att jag sätter viktiga gränser för både mig och familjen.
    Jag tänker fortsätta med det och sen får folk säga vad de vill. Jag vet vad som är rätt och inte. Tack Lisa. Dina ord värmer 🙂 Hörs sen! Kram

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2011-08-16 23:41)
    Hej Marja. Jag står ut så gott det går och jag ser allt som är positivt nu. Det som är negativt försöker jag ställa i skymundan i mina tankevrår så att jag ska kunna funka i vardagen. Tack för dina uppmuntrande ord! Kram

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-08-17 10:44)
    Hej Maria 🙂 jag försöker verkligen tänka att detta ”problem” ska lösa sig inom kort, men vägen dit är så jobbig eftersom jag bara får en massa skit från flera håll, men ingen information från dem som verkligen ska se till att vi får hjälp i denna situation.. Jag kommer att ha en hel del att berätta när detta är över och jag hoppas det blir snart!

    Periodvis är jag så arg och det försöker jag omvandla till positiv energi som gör att jag ändå kan leva i nuet och vara glad mestadelen av tiden! Jag har många som hjälper mig genom det här! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.