En rolig och annorlunda inredningsdetalj…

Från mobilen

En rolig och annorlunda inredningsdetalj som ska pryda väggen i mitt nya kök. Inte bara till påsk, utan året runt har jag bestämt. Visst är den fin? Det var min mormors pappa som gjorde den för längesedan. Jag har alltid älskat den och nu har jag fått den av min fina mormor. Nu är det förresten ”bara” 15 veckor kvar tills vi flyttar till nya lyan. Känns underbart! Jag längtar. Det gör tuppen me 😀

10 kommentarer

  1. Moster

    Käraste morfar. Han var en riktig karlakarl, stor o stark,som hade handlastat i gruvan. Men ändå före sin tid. På den tiden var det nog inte många karlar som satte sig till att brodera! Nu tida karlar vill ju gärna vara feminister, han var långt före sin tid. Gick matlagningskurs på tidigt 60-tal. Han tog tag i kvinnogörat när mormor drabbades av sjukdom i rel unga år! Vårda han arbete ömt! Det ligger många timmars arbete bakom denna bonad! Kram till er alla! Moster!

  2. Birgitta J:n

    OJ! Visserligen är du rätt ung men ändå…mormors pappa!? Det var väl inte så vanligt..? Den är jättefin och du är så skön som ska ha uppe den året runt!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Birgitta J:n (2011-08-22 20:10)
    Mamma var ju rätt ung när jag föddes och mormor var ju ung när mamma föddes så jag har ju fått ha många generationer runt mig när jag växte upp 🙂 Det är så kul. Även om jag hann bli ”hela” 24 när jag skaffade mitt första barn så har jag ju min mormor och morfar kvar som jag hängt med i hela mitt liv. Det är så härligt 🙂 De betyder verkligen jättemycket för mig OCH för mina barn med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.