Sjuka människor…

…dras till sjuka människor. Märkligt och ganska läskigt hur de dras till varandra som magneter. Nåväl, de får väl mata varandras ego så gott det går och vältra sig i det de TROR är sanningen för dagen. Om sanningen ska fram så är jag inte så bekymrad över det hela som jag kanske skulle varit för några veckor sedan. Saker kommer i slutändan ändå att visa sig i sin naknaste och mest brutala sanning så att till och med den mest luttrade realist kommer att darra.

Det bästa är att skaran som "tror" krymper mer och mer, medans människor som VET hur det egentligen ligger till växer för var dag. Skönt!

Är lite trött på folk som tvångsmässigt gör upprepade försök till att smutskasta mig trots att det uppenbarligen inte leder någonvart. Oavsett det handlar om myndigheter eller privatpersoner så spelar det liksom ingen roll.

Jag har förstått att avundsjuka är din drivkraft och jag tycker så synd om alla som hamnar i din väg. Men mig kan du aldrig rå på! Jag kommer inte att tillåta det. Du kan fortsätta fara fram med dina dumheter och hitta på allt möjligt. Det spelar faktiskt ingen roll, för jag är stark… På RÄTT sätt och jag håller mig på rätt nivå vilket rum jag än befinner mig i. Jag kommer att ro i land med seger i min hand och jag kommer inte att ägna mer energi än detta åt DIG din otäckning!

En sak är dock jäkligt säker: Personer som låter ungar titta på när man har sex och som låter andras tonårsbarn se både bilder och filmer när man har sex med alla möjliga i alla de former och som inte ens med säkerhet visste om det var ens egen karl som var pappa till ens barn ska verkligen inte peka på mig och ens antyda att jag är en dålig förälder! Att du inte skäms?! Tvi vale!

Jag håller mitt sexliv för mig själv, jag berättar inte om mina eventuella kroppsliga problem och psykiska besvär för barn, jag försöker helt enkelt hålla mig på en NORMAL nivå… Jag är trots allt vuxen (jo, det är sant!) Dessutom går jag inte omkring och säger saker som: "Fan, det var bättre förr när man FICK slå sina barn…" Eller: "Om jag visste att jag skulle komma undan med det så skulle jag ha ihjäl mitt EX"

Hmm..

Creapy..?!

Oh Yes!!

Nu förstår jag hur allt hänger ihop nu och det är jag glad för. Jag är dessutom glad att jag ÄR glad. För jag har allt.. det har inte DU.

Du har inte i mitt liv att göra, ska det vara så svårt att fatta?!

Så FÖRSÖK komma smygandes i närheten av mig och mitt liv igen och jag kommer att dra gränsen så tydligt denna gång att du ångrar den dagen du sa mitt namn för första gången.

 

BASTA!!

 

 

Etiketter: ,

12 kommentarer

  1. annette

    följt din blogg och måste säga att du är fatastisk , det finns allt för många människor som är riktigt ledsamma , sådana som lägger sig i och spm tycker till men som oftast är bittra små människor så .. kör över dom bara !
    ha en bra dag !

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Marja Granqvist (2011-09-18 14:03)
    Hej Marja! Ja, jag blev lite tvärt ilsk.. men å andra sidan så försvinner det ur mitt system så fort jag satt det på pränt! Jag hoppas bara att jag slipper fundera vidare över dessa små människor som surrar i min periferi likt irriterande myggor som tycks OMÖJLIGA att vifta bort..
    Hoppas allt är bra med dig! Kram

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till annette (2011-09-18 13:12)
    Hej Annette och tack så mycket 🙂 Det värmer verkligen. Jag har sedan ett tag tillbaks lovat mig själv att i framtiden försöka tackla små och stora problem med den strategin: Att hålla undan allt som inte är bra för mig och mitt liv. Det var en insikt jag egentligen hade behövt redan för tio år sedan, men bättre sent än aldrig! Livet är förhållandevis kort om man tänker efter, så man kan lika gärna göra det som man mår bäst av 🙂

    Bitterhet och falskhet är dåliga energier som jag lärt mig att med all kraft kasta tillbaks till dem som de tillhör!

    Det är skönt att göra det 🙂

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Usch, jag verkligen hatar att läsa om vuxna människor som kränker barn, jag fattar det inte, jag kan inte ens försöka mig på att förstå, vad dom sysslar med. Jag förstår dig,och din ilska, och jag vet att du kommer att vinna det här. Ha en fin dag!

  5. Krister Klermalm

    ”De vetande dras till bättre vetande” är det krut i, vi står upp vad än det illrar dumheter viner. Vilket riv i texten av det du tyck. Härligt!!

    Jag vet inte vad hänt på soc nu, för utbelning för min rättmäktige medicin till måndag har inte blivit utbetalt ännu och i receptionen har det byts ut en annan receptionist med utan befogenheter att skriva ut för sådant. Blivit mer osm Fort Knox där nu. Har det med mitt senaste möte ifrån AF och mina tillsägelser att göra? Misstänksam smutskastning på vad som förekommit av olika ärenden ifrån deras (AF och soc) sida förnekas tydligen.

    Vi segrar till slut ifall vi går ihop en massa mot övermaktens flathet. Varför slösa energi åt att inte vara realist och ägnad åt att sjunga köksbordsklagovisor när något är uppåt väggarna.
    Sedan finns det några som är omöljiga att rubba på och dessa skall övertalas av sannerliga vänner försvara vad är rätt. Bliva dessa då inte i insiktfullhet om felande hos personen har denne ett problem är inte är frisk.

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-09-18 14:26)
    En del saker är så dumma att man knappt kan tro att det är sant… Som det där att vilja ha ihjäl ett ex.. *rysa* Hur förbannad man än är på någon så känns det riktigt horribelt att säga en sån sak!

    En del människor faller helt enkelt på sin egna dumhet och jag behöver bara titta på. Fast det är nog så drygt. BLÄ!!

    Nåväl, snart är allt över 🙂 Ha en fin dag du med!

  7. Annette

    fortsätt med att va den fantastiska mamman som du är , jag är möjligen oxå som dom kallar en riktig höns mamma och vet ´du det får dom gärna kalla mig !
    jag älskar mina barn över allt annat tror att det är vi som lägger grunden till hur dom blir som personligheter så stå på dig bara frågan är ju bara om dessa bittra människor är värda den energin och ilska man lägger ner på dom , trots allt har dom säkert inget av värde i sina liv !! kram och ha en bra kväll i norr

  8. Helena Nilsson Springare

    Svar till Annette (2011-09-18 18:52)
    Tack Annette 🙂 Att vara mamma är det svåraste jag gjort / varit i hela mitt liv men också det mest fantastiska och mest underbara jag varit med om.

    Det svåraste är att vara mamma till ett barn som blivit bortvald av den andre föräldern för det barnet får ett hål i själen som är omöjligt att fylla vad man än gör.

    Och när det kommer till dessa energitjyvar så ska man bekämpa dem på det bästa sättet: Att bara skyffla tillbaks deras dåliga vibbar till dem själv 🙂 Det funkar faktiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.