Dagens bullshit

En ny kategori helt enkelt. Låter spännande va?

Ett telefonsamtal:

Kvinna från socialtjänsten: –"Är du hemma med sjuka barn?"

Jag:-"Nä!"

Kvinna från socialtjänsten:-"Jaha, det låter så."

Jag:-"Jaså, mina barn låter sjuka?"

Kvinna från socialtjänsten:-"Nä, ja.. eh.. det låter som du är hemma"

Jag:-"Jag är inte hemma"

*skrattar*

Ja huvva. Jag är så galet less på all jävla bullshit. Tänk om socialtjänsten i Umeå kunde jaga folk som INTE sköter om sina barn. Om de kunde ta och jaga en och annan morsa som super hej vilt och som dumpar barn till närmsta granne (känd eller okänd spelar INGEN roll) istället för att jaga mig med blåslampa. Jag sköter mitt jobb som morsa och mer därtill. Det borde dem veta vid detta laget.. men… Näe. Sen kan man tycka att de borde jaga en och annan pappa också. Särskilt dem som VÄGRAR ta hand om sina barn. Men nej, jag som VILL ta hand om mina barn blir synad i alla sömmar tack vara den dåliga USLA utredningen som de gjort. 

*suck*

Jo.. så här sa hon också:

"Vi bestämmer!"

Hon vill nämligen bestämma var jag ska befinna mig vissa klockslag och vissa dagar.

Men det vill inte JAG!

Jaja, vi kommer inte längre idag. Det lär i alla fall komma mer i denna kategori. Var så säker.

 

Etiketter: , , ,

12 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    *STOR SUCK*, det lät ju nästan smått förvirrat, nä, jag ändrar mig, jag suckar inte stort utan jag… *gapflabbar* istället. //Maria ”HAHAHAA…” Hällsten ps. tack så mycket för det fina kortet ds. Ha en fin kväll!

  2. tiger

    Men finns det ingen hejd på deras envisa dårskap?! Jag hoppas att nästa ”dagens bullshit” kommer att vara av trevligare natur för dig:-/

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-12-06 16:14)
    Ibland blir det humor av det hela haha.. Men jag börjar känna av den där gnagande känslan av irritation alltför ofta. Är så less på hela skiten. Men vad göra annat än att försöka se eländet med andra ögon. Annars riskerar jag väl att bli en arg och galen tant och det vill jag ju inte *skrattar*

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till tiger (2011-12-06 19:51)
    Envisa är ordet. Sen är de ju lite fler än mig så egentligen är det förbaskat orättvist. Men skam den som ger sig. Mycket kan jag tåla, men orättvist skit kan jag inte stå ut med. Huvva!

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Skiddi (2011-12-07 10:56)
    Ja, det kan man undra. Hon ville väl fylla ut babblandet med lite ”väder och vind snack” men ack så fel det blev. Jag är inte så mottaglig för sånt haha..

    Ja, hon vill bestämma allt möjligt som var jag ska befinna mig vissa tidpunkter. Som att jag ska gå på stan eller gå och fika på ett specifikt ställe med mina smågrabbar *fnyser* sånt bestämmer jag själv. Dessutom går jag inte frivilligt ut och FIKAR med smågrabbarna då jag kan göra det hemma när jag vill och om jag vill.

    Ska jag vara ärlig så fattar jag inte heller riktigt vad de håller på med *sucka*

  6. Spankywhip Dellamorte

    Hehe, bra svar av dig där. På henne bara 😉

    Nä men allvarligt talat.. att dom orkar hålla på!!
    Bara att fortsätta kämpa som ni hittills gjort, ni klarar det ska ni se och jag hoppas att dom snart lämnar er ifred och låter er LEVA ert liv. Styrkekramar i massor

  7. Helena Nilsson Springare

    Svar till Spankywhip Dellamorte (2011-12-09 00:56)
    Förhoppningsvis får jag se och höra av dem mindre och mindre för jag är galet less på deras resursslöseri. Jag avskyr verkligen sånt här skit.

    Men nu harv jag inte tänkt på dem på flera dagar *skrattar* Kram på dig!

  8. Catharina Oderstål

    Hej bar’a vad jag missat märker jag! Precis som du har jag ett liv (tack gode nån) och har de senaste veckorna inte hållit mig a’jour om mer än min och familjens väl och ve.

    MEN, med risk för att såra någon…Har ingen berättar för dig om dessa sk. socialtjänstdamer? För du förstår… De flesta av dom, jag säger inte alla, är en samling jävla bitterfi***r som har tråkigt i sina privatliv och stökar upp andras på arbetstid. Dessutom får dom betalt… Sen går dom hem och avundas dig ditt liv, där du lever och mår gott.

    Amen.

  9. Helena Nilsson Springare

    Svar till Catharina Oderstål (2011-12-15 21:15)
    Jag har som så smått börjat förstå hur de ”jobbar”. Det är kanske enklare att hitta på problem än att lösa de problem som faktiskt redan finns i vissa, dysfunktionella familjer. Ibland undrar jag om det vore bättre att lägga sig i ett dike med spritflaskan, spöa mina ungar varje morgon, köra bil på fyllan och allmänt bete mig som en skit. Då kanske de lät mig vara? *skrattar ironiskt*

    Nä fy. Jag fortsätter mitt lilla strävande och hoppas på bättring. Hoppas allt är bra med dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.