Precis som vanligt…

…så fortsätter livet med familjen trots att vissa gör vad de kan för att skaka om grunden för oss alla. För den är som vanligt både stabil och solid och jag kan inte se någon mening med att hänga läpp bara för att någon försöker förstöra för mig.

Det är fortfarande samma stuk i mitt hus: Vi äter och sover på bestämda tider, vi jobbar och umgås med vänner, vi bygger lego och läser sagor, vi slänger sopor och tvättar kläder, vi zappar på tvn och surfar på nätet…

*skrattar*

Ja.. Ni fattar ju!

Jag har i alla fall en riktigt smart strategi vad gäller vissa saker. När det gäller mail så har jag valt att vidarebefodra vissa av dem till alla dem som tvingas ta del av viss information på ett fult sätt.

För det betyder nämligen att när NÅGON säger: "Helena är så dum och ful och elak och hon gör och säger SÅ HÄR…."

Så kommer berörda personer att kunna svara: "Näää.. vi har ju sett vad hon skrivit till Dig så det där stämmer ju inte alls!"

Eller en av de bästa hittills:

Någon bara vräker på med så mycket skit att det luktar ända till skåne, varpå skitpratar-mottagaren till slut måste kontra med ett:

"Njaa.. det där låter faktiskt inte som den Helena jag känner"

Nåja, jag tänker inte fastna i detta. Jag accepterar att det händer knas i mitt liv ibland. Det enda som är så tråkigt är att man lämnar en dörr på glänt för att man tror och hoppas på att folk kan ändra på destruktivt beteende.

Ibland måste jag inse att det kan vara bra för min egen överlevnad att faktiskt stänga dörren. Om mig och familjen.

Men som alla vet så öppnas en dörr där en annan stängs.

Livets egen lustiga logik!

"På tal om att öppna en dörr… så här ser det ut när man öppnar dörren hem till mig"

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Fru Karlsson (2012-02-07 18:52)
    Ja, det är verkligen inge vidare när det dyker upp såna typer i ens liv. Men man lär så länge man lever och ibland måste man inse att man är sig själv närmast.

    ja visst är den jättefin? Jag fick den av min mormor och morfar och det är äkta ull så den är ju hur bra som helst. Fångar upp ALLT, lätt att rengöra och inget smuts eller damm syns på den 🙂 Den är toppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.