En dag i det som kallas livet…

 Ännu en dag som smyger sig förbi. Nästan omärkligt..

MEN..

Idag lever vi i en liten bubbla jag och lille B. För igår var det dax för ännu en kramp och ambulans till akuten. Från att vara pigg, frisk och glad till att få 40 graders feber på bara ett par minuter. Klart man blir rädd. Jag och virvelvindspojken var och storhandlade och hade just belönat oss med mat på sushihaket när pappan ringde.

Vi slängde oss i bilen och spurtade upp på akuten där pappan och lille B låg och såg ynkliga ut. Denna gången fick vi dock åka hem. Ganska skönt och eftersom vi bor så pass nära lassa så kändes det ändå ganska tryggt.

Inatt har jag sovit med lille B och natten har varit lite knackig eftersom mammaöronen reagerar direkt han rört på sig i sängen så idag kan jag ändå känna att det är ganska skönt att ha en hemmadag.

Jag och B har haft det så mysigt och nu sover han så gott efter lunchen så självklart måste jag ju passa på att göra lite studiebesök hemma hos mig själv *skrattar*

Så man kan  ju säga att det blir ett hemma-hos inlägg idag…

(Jag struntar i alla smulor som tycks föröka sig i köket idag…)

Denna ska upp… 240 cm och 4 konsoller…

…för att få ordning på allt detta…

Ska även passa på att fixa pappershögen..

..men Viggos garderob är klar i alla fall..

Bastians nya stol likaså..

Blommorna jag fick av Bästa Maria står ännu..

Och här är Bastians samling av ambulansnallar. Fast jag hoppas att det inte blir fler nu! (Ännu ett tack till ambulansen i umeå!)

Slutligen: Denna fantastiska outfit har jag på mig idag. Underbara byxor som kommer från Stradivarius och som är helt NYA! Kostade mig 25 spänn på kupan i Gällka. Aj lajk… Bortse gärna från den dåliga hårdagen (Frissabesök bokat!)

Hoppas alla läsare mår skitbra trots att vädret är skruttigt. Själv är jag ändå rätt nöjd över min mysiga hemmadag trots att omständigheterna kunde varit bättre. Men lille B är glad och nöjd och då mår jag också bra såklart!

Var rädda om varandra och var glada över allt ni har framför er i detta NU!

På återhörande. KRAM H