Love generation

Musik som påminner om speciella tillfällen eller speciella personer vet vi alla hur det känns. Ibland gör det ont. Man känner sorg. Ibland blir man lycklig och minns den där förälskelsen eller den där roliga partykvällen. Ibland påminns man om dåliga saker när man hör vissa låtar… Men när jag hör och ser denna så tänker jag på en speciell kille. Han är snygg som få och snabb som två. Snäll som tre och får mig ofta att LE..

Viggo såklart!

(Är det bara jag som har problem att bädda in klipp från Youtube?)

 

 

 

 

 

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Japp, det är bara du som har problem 🙂

  Killen i videon är ju faktiskt lik, eran Viggo, och visst är det roligt med musik som man förknippar med olika händelser. Ibland räcker det med dom första tonerna för att man ska hoppa till och tycka att livet är helt underbart. Tack för kaffet, by the way.

 2. Maria Skiddi

  så här gör jag;
  öppna ny bloggpost så du har den öppen
  öppna ny flik å youtubegrunkan som du vill dela å bädda in
  klicka ”dela”
  klicka”bädda in”
  kopiera det som då öppnar sig
  tebax till bloggposten, jag trycker sen fast några punkter i stora ”rutan”-sen
  klickar jag på källa längst upp till vänster och klistrar in det jag har i musen till höger om koden som blir, sen är det där lixåm…

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-05-10 20:18)
  Antingen är jag oteknisk.. ehrm… jag h ar ju kunnat fixa förut ju. Hmm.. Nåväl, jag får väl lov att inte youtuba så ofta då haha… Jaa.. visst är han lik killen i videon? Han är ju samma glädjespridare också 🙂

  Tack för igår. Trevligt som alltid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.