Osökbar socialtjänst…

Alla som hängt med ett tag vet ju att jag skrivit en hel del om socialtjänsten i Umeå och att de ställt till med en hel del som de en vacker dag ska få stå till svars för.

Nu märkte jag detta:

När man skriver ordet socialtjänst i den lilla sökrutan i MIN EGEN blogg så kommer det fram…. NOLL träffar.

Är det inte fler än jag som tycker att det är märkligt?

Med tanke på att a-l-l-a andra ord är sökbara menar jag? Ojoj.. det bäddar ju nästan för en slags konspirationsteori och nu hoppas jag verkligen att det finns fler än jag som jobbar på för att SOCIALTJÄNSTENS så kallde metoder för utredningar här i Umeå ska granskas. Hoppashoppashoppas

Nåväl, du som är in här och letar ska absolut finna. Du får söka på "utredning" och "soc" helt enkelt. Då dyker det ju upp några spännande saker i alla fall.

Däremot skulle det vara spännande och intressant att höra av någon som jobbar på VK varför det inte går att söka på ordet "socialtjänst" i min blogg. För i andra personers blogg kan mann hitta ordet socialtjänst när de skrivit om den. Men inte i min och jag vill veta varför!

*Väntar med spänning på svar*

(Åh, nu är Helena så där JOBBIG igen… *suck*)

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jaa… kan du inte sluta peta på skorporna heeela tiden, jobbiga typ.

    Nä, skämt å sidor, du gör helt rätt, du ska ifrågasätta och jag tycker också att du borde kunna kräva svar, faktiskt. Vi är många som önskar att du/ni, någon gång får se ett slut på den här historien, för den är inte rolig, och det är nog inte bara en som bör stå till svars för vad som blivit av alltihop. Stå på dig, Helena och känn alla som står bakom dig/er i eran kamp.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-05-21 12:45)
    Ja, jag är ju som en sån där skorppetare mest hela tiden haha.. Men jag har inte vågat göra så mycket förrns NU när vi så fint har facit i handen. En vacker dag så kommer ifrågasättandet att ändra riktning. JAG vet det och alla med mig. Jag nöjer mig så under tiden 🙂

    Jag är trött på att vara rädd samtidigt som jag börjar bli förbannad på allt som verkar skumt och märkligt för hur jag än väljer att se på vissa saker så FINNS det alltför många saker som är jävligt konstiga. Alltså är det inte bara jag…

    Tack Maria, det värmer verkligen! Vi hörs imorrn. Kram

  3. Anders

    Man kan ju bli paranoid för mindre 😉 Hoppas dock att det beror på kass söktjänst. Om du söker på ”socialtjänst site:blogg.vk.se/e-lack” via Google så får du i allafall 51 träffar.

    F.ö. så hoppas jag att det ordnar sig till det bästa för dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.