Tala är silver tiga är guld…

…och trots att jag gillar silver bättre än guld så vill jag med detta inlägg först och främst säga att:

"Jag saknar bloggen"

Och.. Er läsare såklart!

(Både trevliga och otrevliga)

Så.. Jag kommer att börja blogga igen… 

(Jag kunde inte ens hålla mig till sommaren, tur jag garderade mig)

Mest troligt här på vk faktiskt. Men det lär dock dröja ett tag till innan jag blir lika frekvent på bloggen som jag varit  förr, för jag har precis påbörjat en rätt så tung uppförsbacke på ett berg som jag stått framför alldeles för länge nu. Och när det börjar hända saker som jag kan, vill och vågar dela med mig av så kommer jag med glädje att göra det. Det lovar jag.

Såå.. Vad fick mig att skriva det här inlägget just ikväll då? Jo, det var alla förfrågningar om NÄR jag ska börja blogga igen som fick mig att börja snegla på tangenterna. För många, många har frågat och undrat VARFÖR jag inte bloggar nu när det händer massor i mitt liv. "Jag saknar dina inlägg" är ord som lagt sig som bomull runt mina trötta tankar så jo, det är klart att jag ska blogga.

Och ni som känner mig vet att jag har behövt en period av återhämtning plus att jag varit drabbad av influensan från helvetet i några veckor. Jag har varit galet trött, jag har haft massor att göra och jag har dessutom varit på semester. En välbehövlig sådan.

Ett stort tack till alla som finns i mitt liv och alla som jag inte känner, men som gett mig positiva vibbar i bloggen. Jag är glad för att ni finns. Ni ger mig hopp om en bättre värld där alla får plats.

Och till Er stackare som snackar skit och ljuger om mig och min familj: SKÄMMES ta mig fan! Det Ni pratar om säger mer om Er än om mig och dessutom inbillar jag mig att Ni får ett ganska rättvist straff genom att ni fortfarande är SAMMA IDIOTER varje morgon när ni vaknar… Haha.. Så kan det gå! Rätt åt er haha… Fast samtidigt så kan jag förstå er bittra känsla av otillräcklighet och att ni antagligen önskar att ni vore lite mer som mig *flinar*

Nåväl, vad jag har gjort sen sist?

*funderar*

Jo, detta:

  • Varit på Gran Canaria
  • Varit sjuk som fasn
  • Jobbat
  • Umgåtts med alla mina barn
  • Träffat flera fantastiska bloggare från VK
  • Läst MASSOR av bra böcker
  • krockat bil
  • Saknat bloggen
  • Skrivit listor
  • Börjat använda mina glasögon
  • Planterat om mina blommor
  • Blivit kallad för slyna av en packad brud
  • Sovit mycket och ofta
  • Hört MASSOR av skvaller om mig själv
  • Bestämt mig för att inte ge igen (Trots att jag kan)

 

Ja, så har det sett ut i stora drag och med den här lilla updaten så vill jag bara säga: Håll till godo! Ha det jättebra! Vi ses och hörs! Sköt er snyggt! Kom ihåg att "What goes around, comes around! Glöm inte att staden är liten! Ät upp all mat på tallriken! Sopa rent framför din egen dörr! Kasta inte sten i glashus! Var snäll mot dina barn! Drick inte för mycket! Sköt dig på jobbet! Älska din nästa och bara VAR SOM EN MÄNNSCHA föffaaan…

*suck*

Varma vindar, salt vatten och sol… I’m HAPPY in Atlanten <3

Jag och Jimmie i Maspalomas <3

Okänd kvinna, Las canteras stranden i Las Palmas

Vi hörs & störs !

:-)

 

 

 

Etiketter: , , ,

22 kommentarer

  1. Minna Myy

    Åååå Swiit å se dej här! Jag hann bara läsa första stycket så jag läser resten efter jag meddelat välkommen tillbaka fiinis 🙂 så… Back to resten av uppdateringen å ljuvlig helg! Kramen … Namaste

  2. Krister Klermalm

    Hej och vad glad jag blir. Jo saknaden finns här med av dig och inte hade jag möjlighet att stanna i tisdags längre än kunde att ses om det vart planerat.

    Jag känner igen mig det där att vara upptagen att bloggandet har inte varit så var dag skrivna. Det händer saker som tar upplyftande energi en att tas sig vidare.
    Det här med skvaller med mera, vad vi får stå ut med. Samtidigt roar det en också i det tysta.

    Tack och lov tar jag min egna väg för att ta mig härifrån stad som kommun. För det arbetet, kan bara du själv förverkliga och kunna visa ditt arbete åt framtida intäkter/inkomster. Det kan sätta griller i huvudena på de elaka typerna som går utöver deras kontroll.

    Vi ses i framtiden! Kram

  3. Minna Myy

    Så… För de 4 e så finns de uppenbarligen en del själar som gillar att sabotera för andra både här å där fast man tycker att alla borde hålla fokus å babbla om sina egna problem än andras… Men de kan man ju uppenbarligen lära sej någonting av så jag förstår om vissa folk inte vågar dela med sej av sina sårbarhet o snylta på andras… Å trassla till de! De e ju oftast så att rykten kan vandra runt å få en att små le av vad som jiddras om! Annars är ju just OM ett bra uttyck om man ska keep calm… Å köra Yoga så go With the flow

    Iallafall så tycker jag att du e bra just som du är så live safe and grow strong!
    🙂 namaste

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Krister Klermalm (2013-02-22 22:25)
    Bloggandet har verkligen varit stilla i alla hörn av bloggvärlden.. kanske går folk i ide och inte orkar skriva lika mycket och ofta?

    Men nu har jag lite ork och glädje igen och det tackar jag även dig för Krister.. du orkar kämpa på, trots att det finns dem som försöker vara taskiga och trycka ner dig! Men du gör det bra tycker jag 🙂 Keep it up!

    De dumma typerna skiter vi i.. som vanligt haha.. Kram på dig!

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Minna Myy (2013-02-22 22:32)
    En klen tröst är väl att man på något litet sätt bidrar till att de ömkliga stackarna mår lite bättre för stunden genom att vara jävliga i anonymiteten via bloggarnas kommentarer.. men som tur är så biter inga sådana dumheter på mig 🙂

    Jag tar åt mig av alla positiva vibbar istället.. ett myyycket bättre val! Rykten är ändå bara skit under min nagel och det petar jag med lätthet bort.

    Hur går det förresten med yogan och allt det? Skicka gärna info till min mail om du har tid. [email protected]

    Jättekram till Dig Minna!

  6. Anders

    Tråkigt att höra att du råkat ut för illasinnade människor, men VÄLDIGT trevligt att du återigen bloggar!

    Welcome back and have a nice weekend!

  7. Helena Nilsson Springare

    Svar till Roger (2013-03-01 11:41)
    Hej! Nu sitter ni väl på planet bruna som pepprisar *suckar lite avundsjukt* Haha… synd att jag inte kunde hämta er, men jag tror att ni gärna undviker evntuella magbaciller haha.. Krama morsan från mig!! Ses i veckan kanske? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.