Jaha.. å lunch då?

Är det bara jag som åker och handlar och sedan när man kommer hem börjar man fundera på vad man EGENTLIGEN ska äta?!

//a

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Nej… det är du inte 🙂 Apropå pengar och Kung i baren, visst är det jobbigt då hyran och alla andra oförutsedda utgifter dyker upp… såna man aldrig räknat med 🙂

  Nä, jag håller med, jag brukar betala bort det man ska ut med så slipper man ha det hängande över sig, och dessutom ser man bättre vad man har kvar att röra sig med.

  Man tycker ju att det är galet att människor kan hamna i dessa lyxfällor, men å andra sidan, dom gör ju allt för att försöka bli skuldfria men hamnar bara längre ner så länge dom lånar för att lösa lån… jobbig situation och inget man vill hamna i.

  Vi hade ju sån tur att vi ärvde huset vi nu bor i, och det är betalat och klart, så vi slipper den utgiften… härligt och det vore alla välförunnat att kunna ha det så, men så är det ju tyvärr inte. Ha det gott!

 2. Anna Holgersson

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-07-26 09:08)
  Att få ärva ett hus är sannerligen en unik gåva! Jag har förmånen att ha otroligt fina föräldrar som hjälpt mig när det varit panik, men även det är få förunnat! (sen är det ju lagom kul att vara 395år gammal och måsta vända sig till sina päron… men det är en helt annan storry 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.