Hotellbokning…

Börjar denna morgon med att boka hotell! Japp, på söndag tänker jag checka in så jag är laddad för IKEA. Behöver komma bort om än bara för en natt…

Att boka ett hotell är, i min värld, den enklaste sak man kan göra, men i verkligheten var det typ hur komplicerat som hellst. Vilket jidder. Igår slutade det hela med att jag var sur och helt redo att sova hemma och göra "som vanligt" när det gäller besök på IKEA (dvs kliva upp i ottan och köra T/R samma dag).

Samma rum hade tre olika priser på tre olika sajter! Det var villkoren som var dom viktiga. I mitt liv där ALLT händer å där lite blir som jag tänkt mig MÅSTE helt enkelt avboknings möjlighet finnas utan att man förlorar pengarna.

Igår kväll blev det systemoverload för min del och någon bokning blev det således icket! Men efter en skön sömn och med min kaffe i handen har jag redan betat av en sak på dagens "to-do" lista. En bra start må det fortsätta i samma spår… 🙂

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Åååh… ikea och hotellnatt! Låter som en toppengrej för en mamma på vift utan kids! haha.. jag funderar på ikea nästa vecka. Känns lite sisådär att ”slösa” en ledig dag eftersom vi bara åker över dagen men å andra sidan så brukar det alltid bli bra. Vem kan motstå ikea liksom? Inta jag i alla fall hehe…

  2. Anna Holgersson

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-10-02 20:46)
    Ja Asså det är därför jag tänker hotell! Måndag e en ledig dag å då bara vill jag sova ut!! Men vill åxå till Ikea! Så ja, lite vardagsflykt i hösten tycker jag att jag kan unna mig!!! Åk du åxå så bloggar vi båda om hur många servetter å värmeljus det blev 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.