Reflektion kolon….

Efter middagen ville sonen ta sin multivitamin köpt i Schweiz. Mulitvitamin för barn i form av gummibjörnar (sans sucre). Den burken är inte lätt att öppna då den är barnsäkrad. Vi började prata om alla saker som Ipren, klorin etc. som man har hemma som är barnsäkrat.

-Va bra att allt farligt är barnsäkrat precis som sprit sa han å kilade iväg.

Jag insåg ganska direkt…att det mesta som är olämpligt för barn är barnsäkrat, men banne mig, spritflaskor är lättare att öppna än mjölkförpackningar…. Ganska märkligt om man tänker efter då vi är så otroligt rädda för allt barn kan råka få i sig.

//a

2 kommentarer

  1. Anna Holgersson

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-12-02 10:53)
    Absolut 🙂 Men udda att gummibjörnsvitaminer e barnsäkrade å inte spriten… 🙂 I Sverige kör vi ju gärna med livrem, hängsler, gummisnodd OCH kyskhetsbälte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.