Born with it…

Igår gick jag ju igång över reklam som rullar på TV. Kom och tänka på en länk som jag fått av min svägerska tidigare i veckan som just ger en pungspark till hela reklamvärlden med fokus på UTSEENDE. Riktigt bra måste jag säga! Gillade i synnerhet slutet på klippet då man hör jingeln från Maybelline ”Maybe she’s born with it?…Nahh it’s photoshop!”

 

Skulle därför söka upp denna länk idag direkt på YouTube och inte via mailet. Sökte på PhotoShop och fastnade med att titta på massa demonstrationer hur man radikalt och  ”virituellt” gå ner MASSOR i vikt, få vitare tänder, få vassare ögon PÅ BILD… Det fanns typ inga begränsningar på vad man kunde göra. Skitbra program för att retuchera bilder… Så tänker jag på alla kvinnor, tjejer och flickor i denna tid som lider av att inte uppfylla idealen som matas från cradle to grave…

Söndag, vackert som bara den ute UTAN photoshop… Undra om jag skall gå på hockey? Kanske det kanske det… Undra om man kan photoshop:a Löven så dom hamnar direkt i elitserien?! Måste kolla YouTube för tips 😉

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Det värsta är väl att det är reklamen som retar en, som fastnar, så egentligen har dom ju vunnit där. Men å andra sidan, det betyder inte heller att man kommer att köpa just den prylen, låna pengar av det insitutet eller äta just dom flingorna… jag blir nog tvärtemot, våga vägra skräpet 🙂

  2. Anna Holgersson

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-01-13 11:18)
    Ja dom ”vinner” för att dom blir snackisar, dom blir ett namn! Men jag blir som du… Tvärtom och väääägrar! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.