Hänger det på håret?

Har nu en längre tid konstaterat att jag ser likadan ut så idag fick det vara nog. Hade förklarat för sonen att nu SKA jag klippa håret. Det var okej, så länge jag inte klippte lika kort som honom. För att göra det här drastiskt till MAX lät jag en frisör som jag inte brukar klippa mig hos ta sig an denna uppgift. "Min" frisör" stod bredvid och log!

Idag skulle det ske. Jag placerade mig under saxen. Vi diskuterade länge igenom hur jag ville ha mitt hår… egentligen! En frisyr vore trevligt konstaterade jag. Har nu senaste året enbart pratat om toppar och att ABSOLUT inte röra längden!

Därför började klippningen denna gång med att hon samlade ihop håret bak i nacken och klippte bort längderna. Å i samma ögonblick gick tanken genom mitt huvud… Öh.. nej,, eller ja… eller OJ! Bara det klippet gjorde mycket!

Det är alltså på håret det hänger,eller hänger det på håret… Är nöjd med en ny look, lite ljusare, aningen kortare och betydligt friskare hår! Det är väl en utmärkt start på denna ljusa årstid.

//a

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jörgen Sjöström

    Hahaha, detta hår!….för egen del så ser jag inte nånstans att jag har gråa hår på skallen, faller det ner en avklippt hårtes under klippningen så ser jag icket ett endaste tecken på grått…fast tar jag å dissekrerar högen med hår med ett par strån i taget så är de helgråa….allihopa…så visst sitter det i håret…åtminstone avsaknaden av färg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.