Katt vs. Kvinna…

100 gram kokt Alaska pollock skall katten ha… varje dag! Klockan 16.00. På ett fat. Kan ju erkänna att jag missat tiden två dagar i rad… Det går ju onekligen sådär måste jag säga att hålla den här mickens alla tider!

Jag är allergisk mot fisk och skaldjur. Att koka fisk tillhör alltså inte något jag gör dagligen. Tvärtom är det just en sådan sak jag undviker då det luktar väldigt mycket FISK! Å lukten sprider sig ju all over…  Å trevligt å gott ser det då inte heller ut…

Å hur gör man?! Ska man skumma fisken?!? Ja det gör jag i allafall oavsett om man ska eller inte skall göra det för skummet ser ju ännu läskigare ut där det bollar upp. Å hur länge skall man koka fisk?! Trevar mig fram och hoppas det på något sätt blir rätt ändå..

//a

PS: Killarna ville iNTE ha kattens fisk till middag!

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Haha… Nicco kom stolt hem med en aborre fångad i älven då hon var där med fritids, och jag fick order om att tillreda den till katterna.

    Snäll som man är så gjorde jag ju det (äter ju inte fisk och har därför inte tillagat något dyikt heller). Kokade den i lite salt, tills jag trodde den var klar, slog över lite grädde och en smörklick…katterna sprang fram till skålen, tittade ner, hulkade (lite överdrift, men ändå) och total ignorerade den egenhändigt, komponerade lyxmenyn… det gör jag aldrig om 🙂

  2. Anna H

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-02-15 17:36)
    Hahahaha dessa otacksamma små liv!! Här har katten inte ens kommit ner från hyllan under taket TROTS att JAG stått å hulkat å kokat fisk! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.