Älska Polisen!

 Denna morgon när jag gick med sonen till skolan kunde vi lungt och tryggt gå över vägen. Det var riktigt skönt då jag brukar fasa för alla hetsande som kör som skottspolar just där. Denna morgon stod polisen på plats. Polisen ställde sig ute i vägen och vi kunde gå över.

Sonen undrade lite försiktigt vad polisen gjorde DÄR?! Dom kollade nykterheten. Sonen funderade om det inte vore bättre att dom gjorde det på kvällen?!?!

Tycker det är fascinerande vilken lugnande inverkan polisen har… Dom behöver bara synas så taggar människor ner. Det där hetsiga byts ut mot vett verkar det som. Spelar ingen roll om det är i trafiken eller i andra situationer. 

Alla yrkesgrupper få ta kritik -polisen är inget undantag. MEN när det verkligen gäller, när det verkligen behövs så där "112-På liv och död" då är jag så innerligt tacksam för varje polis som arbetar. 

//a

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Läste nånstns att ju äldre man blir, desto mer gillar man poliser *skrattar*

    Jopp.. så äre nog.. Ehrm.. när jag va ett busigt småglin så var vi livrädda för polisen eftersom vi ställde till med ”mycke bus” men nu jobbar jag i polishuset och det känns… tryggt hahaha.. Så kan de bli 😀

  2. Anna H

    Svar till Helena Nilsson Springare (2013-02-20 19:39)
    Det har hänt i tjänst att vi fått tillkalla polis… Finns inga ord för lättnaden man känner när dom kommer! Jag är ju redan långt över 350 år så det är ju absolut inte konstigt att jag gillar polisen då med andra ord 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.