Hemma-torped?

 Jag har alltså blivit knockad… I mitt eget HEM!

Ibland undrar jag om sånna här saker bara händer mig?! Håller på tvätta och maskinen är klar. Står därför och sorterar det som skall hängas på tork och det som skall tumlas. Jag har fått "tummelförbud" att köra sonens joggingbyxor i tumlaren då dom blir NOPPIGA. 

Tar då adidasbyxorna (som ser ut som ett tjorvigt russin efter turen i tvättmaskinen) för att skaka till dom för att sedan hänga dom på tork. Då händer det. Det går så fort att jag står med tårar i ögonen, helt förvirrad och undrar vad som hände.

För att skaka till ett par joggingbyxor innebär det att man tar i EN gång rätt rejält och så vipps är dom släta. I den rörelsen får jag världens plastigaste smäll rakt i pannan. HÅRT! AJ! Va fan?! 

Denna styggelse låg tydligen inne i byxbenet och min kraftfulla fladder rörelse för att fixa till formen på byxorna gjorde att den flög som en målsökande torped rakt i pannan. Jodå ett runt rött märke fick jag också… 

Kan inte låta bli att skrata…. Är det bara jag liksom?! 

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Du kan vara lugn… det där är så typiskt nåt som jag hade kunnat gjort så det är nästan störande 🙂

  Jag brukar alltid dikta ihop huvudrubrikerna som skulle bli om det man är med om, skulle komma ut i tidningen. Typ: EXTRA EXTRA, kvinna ihjälslagen av plastboll i tvättstugan!

  Ja, man får skratta åt såna där fadäser, man kan ju inte låta bli 🙂 Ha det fint!

 2. Anna H

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-03-15 18:09)
  Hahahaha EXTRA EXTRA Kvinna ihjälslagen av plastboll… Hahahaha tack för garvet! Å för stödet att jag inte är ensam //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.