Red Bull & Dance…

Denna dag har jag fått en uppmaning av en yngre man på mitt arbete: Att testa Red Bull till frukost! Det är ju snudd på att jag faktiskt måste göra det för att veta vad det är jag sitter och förfasas över! Jag kontrade med en utmaning åt honom… Att lära sig ta ögondroppar med ögat öppet! Utmaningar är BRA på lagom nivå 🙂

Denna kväll poppar jag rosa bubbelgumsmusik och mellan varven studsar jag faktiskt upp som en studsboll. Sådan är jag! Ännu bättre blev det när det knackade på dörren och två killar med rosiga kinder stod nere i hallen och undrade om dom fick komma in en stund. Kiddo och hans polare!

-Självklart sa jag.

-Bra musik sa dom och så dansade vi och skrattade tillsammans.

Detta dansande utmynnade i ett dance-battle, jag fick minuspoäng för att jag inte hade "tittat på publiken". Vi räknade aldrig ihop några slutpoäng utan konstaterade bara att det var väldigt roligt att spela hög musik och faktiskt bara "let go

Jag är glad denna dag och så tacksam för allt som är gott i mitt liv. 

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Maj gadd!! Red bull blir man j helt… galet speedad av haha.. jag vågar knappt smutta på det och när jag gör det så blir hela min kropp väldigt eh ”pigg” på ett ganska jobbigt sätt haha.. men det smakar ju helt ok med bacardi eller jägermeister! *tips*: Drick detta SÄLLAN.. haha.. annars kommer kanske socialen och plingar på 😀

    hehe.. kram på dig!

  2. Anna H

    Svar till Helena Nilsson Springare (2013-04-11 21:43)
    Min unga kollega hävdar att ”det inte är så farligt”… Jag tror jag testar den naturell… blir nog bäst å lugnast så 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.