Rörande…

Imorse satt min son i trappan och väntade på att hans far skulle komma och ta honom till skolan. Det blev väldigt tyst där nere så jag ropade och frågade vad han gjorde!

"-Jag sitter och tittar efter en födelsedagspresent åt dig mamma" svarade han hemlighetsfullt.

Jag gick ner för att säga hejdå och på väg upp för trappan såg jag vad han suttit och läst… Jag blev rörd av hans känsla för min passion för julveler!

När han kommer hem idag, skall jag än en gång förklara att jag är lycklig bara han är med mig när jag fyller år. Det är den finaste gåvan jag kan få. Att få vara tillsammans!

Happy!

//a

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Visst är det så… tanken räknas och att ni får ha varandra är ju den bästa presenten. Men jag vet också hur kul det är att få köpa den där saken, och ge bort den till den rätta människan.

    Hur många gånger har man inte sagt till ens barn att ni behöver inte köpa någonting…seriöst, men så brukar jag komma ihåg hur man är själv och hur det var då man var barn. Man ville ge något, om än så lite 🙂

  2. Anna H

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-04-30 13:10)
    Jo det är ju så! Kiddo har tur, mormor brukar ta med honom på stan så han får köpa något åt mig… å hans paket brukar vara klockrena!! 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.