Byta täcke på heels!

 Här städas det med stil idag!

Efter våran frunch frågade min son om han kunde få städa badrummet!! (WOW!!) Absolut sade jag och utrustade honom med handskar, trasor och skurmedel. Å visst städade han och gjorde ett bra jobb. Helnöjd ville han att jag skulle komma och kolla. Jag blev rörd. Ställd blev jag i nästa ögonblick då han frågade hur jag tänkte betala för jobbet?!

"-Tänkte du betala med glass eller pengar?!"

Jag kände mig plötsligt som en blåst kund men en piggelin kändes som ett rimligt pris!

Så blev det dags att bädda rent i sängen och då fick jag en genial idé! Min tanke var att lyda kvinnan på Ecco-butiken och passa på att "gå in" mina nya skor så att jag inte drabbas av skavsår när det är dags att faktiskt trampa runt i dom!

Min son tyckte att det var det dummaste han hade sett när jag började klappra runt i sovrummet i klackskor och samtidigt fejja med sängen. Så för att roa sig tog han en bild som han sedan redigerat för att publikt visa exakt hur löjligt det såg ut… Jag står mitt kast!

Jag kallar det att städa med stil. Å ännu bättre blev det när jag fick veta att min väninna JUST NU bakar i sina nyinköpta klackskor… Jag är således inte ensam med dessa geniala idéer!

//a & E 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Det blir antagligen BÄTTRE städat och diskat när man gör det med både stil och elegans haha…

    Bra idá.. jag tror vi måste införa en sorts hemmaglamour för att få vissa trista göromål gjorda. Hmm.. *funderar* Det är ju iof mestadels min man som fixar och donar hemma och jag tror inte att han klär i högklackat.. men ett par paljettkallingar borde ju inte vara så svåra att hitta? *skrattar*

    *tummen UPP* (Och skitsnygga skor)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.