WOman jeans

Min väninna som idag bakat i förd högklackat kom förbi för att lämna av en kille här! Ja…. inget sällskap till mig utan till kiddo så klart! Surt sa räven… Så skrattade vi gott åt våra bestyr att bemästra klackarna!

Sedan bad hon att få se dom nya jeansen… Eftersom jag stod där och skrockade i mina überfula gamla jeans som är förstora! Ehrm…. Just ja, det var ju också en sak som skulle köpas! Jag förklarade att jag faktiskt inte hittat ett par vettiga jeans a’la bootcut som jag vill ha….

Alla jeans tycks ha avsmalnande ben eller sk "raka ben". Då kan jag klargöra en sak för alla jeanstillverkare… I am a WOman! Jag har både lår och en bak… Jag ser inte ut som en rak planka. I’ve got curves! Detta gör att om jag drar på mig ett par jeans med smala ben så ser jag enbart en sak i spegeln "KYCKLINGKLUBBOR!"

Nej! Jag är inte dum eller hård mot mig själv, jag tycker bara helt allvarligt att det ser förjävligt ut. Accentuera baken och låren för att sedan pinna runt i smala ben UNDER knäet… Looks like shit på mig i allafall och jag VÄGRAR.

Det är bootcut eller inget alls som gäller… Så medan killarna roar sig och har party på hans rum skall jag passa på att söka jeans online!

//a

Etiketter: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Svagerskan

  yeah right. Det ar ett tag sedan vi traffades… ;-D. Hade (icke-)nojet att prova cocktailklanningar i provhytt idag. gaah. I regnigt maj dessutom=blek. Haha. AJ ar bra, liksom Boss Orange Woman. Och Pepe Jeans saklart! Vi ses snart! Puss.

 2. Anna H

  Svar till Svagerskan (2013-05-11 20:29)
  Nejmen nu tror jag att jag blev inspirerad om att skriva om brun-utan-sol… Så man blir så där härligt oragne 🙂 Provhytter är inte skojiga…. inte med små svarta strumpor till vinterbleka (håriga) ben heller 🙂 JAAAA jag längtar så jag kan dö till torsdag!! KRAAAAAM //a

 3. Helena Nilsson Springare

  Jeans är LÄSKIGA saker och de där perfekta jeansen dyker upp ca en gång var tionde år och då äre ba o köpa! Haha.. jag har haft sån offantlig tur och hittat ett gäng på tradera som är som sydda för just mig. Synd bara att man eeh… ”förändras” lite smygande emellanåt och att jeansen bara passar PERFEKT ibland *skrattar*

  Lycka till!!

 4. Anna H

  Svar till Helena Nilsson Springare (2013-05-12 10:34)
  Ja fy faaaaan för jeans och ändå är det ju så klassiskt och tidlöst snyggt med ett par jeans som sitter som dom skall! Min väninna var uppriktigt sagt oroad över mina bagyjeans som är sååå fula och gamla 🙂 FÖRFÄRAD ett annat 🙂 KRAM å tack för alla dina kommentarer!!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.