Halvfabrikat -Ja tack vissa dagar!

 

Vissa dagar, som denna, är jag innerligt tacksam att det finns halvfabrikat och helfabrikat!

Det finns människor som förfasas över fiskpinnar, potatismospulver och det är HELT okej! Men jag är så tacksam att det finns vissa dagar när man inte har inspiration, ork eller tid att stå vid spisen och laga långkok.

Känner både en och flera föräldrar som stått och kokat goda grytor, hemtrillade köttbullar, handvispad lyxig potatismos för att sedan vid middagsbordet ha barn som petar runt maten på tallriken… Och så kommer den klassiska standardrepliken från den unga generationen "-Jag vill ha korv!"

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Jag äter nästan ALLT.. i alla fall det mesta. MEN.. potatismos i pulvermos äter jag icket *vägrar* Det smakar ju inte ens potatis?! Det går inte ens att beskriva smaken.. brr..

    Kokta äggulor äter jag inte heller.. läääskig konsistens haha.. Men annars går det mesta ner. Och faktiskt: Det är så förbannat skönt med snabbmat emellanåt. Egentligen vore det mer praktiskt om vi männschor bara var tvungen att äta varannan dag haha.. så kunde vi lägga mer tid och energi på att göra superdupignyttig och god mat eller hur?

  2. Anna Holgersson

    Svar till Helena Nilsson Springare (2013-06-16 20:29)
    Nej potatismos i pulver smakar just pulvermos! Å i min värld fungerar det utmärkt vid extremt sällsynta tillfällen. Ägg… Intressant… Jag hatar äggsnodden (”fostret”) som man ser när man bakar! Ger mig hurven… Man kan ju absolut laga mat om man är inspirerad, har tid och lust. Men man behöver ju inte göra det till en piska i onödan tycker jag 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.